Hayvancılıktaki durumu yapabileceklerini sanmıyorum çünkü her il ve ilçedeki sanayi ve ticaret odalarıda dahil çok büyük çapta firmalar fabrikalarının, ofislerinin çatılarını ve arsalarını panellerle doldurdular. Herhangi bir organize sanayi bölgesine girersen gözüne çarpar zaten hemen. Bunca insan yaptırmışken öyle bir kanun değişikliği isyan sebebi:) Ayrıca 60bin sermayeye 1000tl hesabınız gayet doğru. Kilowatt hesaplarını net bilmiyorum fakat yakın bir dostum panel ithalatcısı bir enerji firmasında çalışıyor. İhaleleere girip bu panellerden döşüyorlar. İleride ilgini çekerse şayet arkadaşı yöndendirebilirim detaylı bilgi için:)
Sırf kendi ihtiyacım için görüşebilirim aslında bir süre sonra . Hem kar marjı çok çok düşük hemde bana göre riskli :) hayvancılık olayında çok büyük isimler yatırım yapmıştı hepsi birden hayvanlarını satıp çiftlikleri boşalttı tamamen çıktılar işten, iyi de zarar ettiler o dönem. Ama kendi ihtiyaçlarımızı karşılamak adına olursa zarar edecek bir durum olmaz tabi.