-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
http://d.pr/i/zuPyOnedi'nun Sahibinin Twetter hesabından Yaptıgı açıklama ( Haziran 2013'te )
Aylık Tekil : 7 M
Sayfa Gösterimi : 30 M
Uzun süre takip ettim. Tekrar söylüyorum Gördüğüm Tek Şey Para..
Ancak gelen ziyaretçiyi memnun ettiler. Giden Geri geldi. Onların En büyük Başarısı Bu. Yoksa Hangi Organik aramada Onedio'yu ilk Sıralarda Görüyorsunuz ?
Son olarak açtıkları, Kendin Yazı ekle servisi ile de Kenara çekildiler. İçeriği artık link almak ve hit çekmek için Siz giriyorsunuz onlar değil.
Ehh ineği Sağdılar, Sütü verdiler. Sizlerde Yoğurt yapıyorsunuz. Kaymagını yiyip, yoğurdu size veriyorlar :)
Başarılar, Bol kazançlar Onedio! TR'de iyi bir derssiniz ama iyi bir Örnek olduğunuzu Düşünmüyorum : )
3 kişi bu mesajı beğendi.
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Amele V.2
-
-
Ad Soyad
Ş** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
aslanoba capital destek veriyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Siteyi inceledim ve adamlar günde 50 makale giriyorlar en azından ve her makale neredeyse 1000 kelimelik...
Eeee onlar büyümeyecekte bizmi büyüyeceğiz ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
ceprobot adlı üyeden alıntı
Siteyi inceledim ve adamlar günde 50 makale giriyorlar en azından ve her makale neredeyse 1000 kelimelik...
Eeee onlar büyümeyecekte bizmi büyüyeceğiz ?
http://onedio.com/haber/galatasaray-dan-guzel-baslangic-428402Bin ?
En başından bu güne yaptıkalrı şey bu. Haber sitelerinden haberin br kısmını alıp, Devamı için o haberin linkini vermek.
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
zya1903
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
Z** Y**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Adamların 1.2 milyonluk aldıkları yatırımdan kimse bahsetmemiş.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Ben bu sitenin sosyal medyada görmediğim reklami kalmadı resmen tum aktif twitter ve facebook sayfalarına reklam verdiler buna bagliyorum acıkcası bir kere de ben googldan girdiğimi hatırlamiyorum siteye ayrıca proje cok güzel ve bir ilk
1 kişi bu mesajı beğendi.
[url=https://www.hizliresim.com/8gm823r][img]https://i.hizliresim.com/8gm823r.gif[/img][/url]
Plain
Freelancer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
42, (%100)
Hem içerik bakımından çok zengin SEO'su da iyi yapılmış googleda bir şey ararken üstlerde çıkıyor. Ancak başta asıl içeriğin zenginleşmesini ve büyümesini sağlayan ilgi çekici facebook reklamları. "En ilginç xxxx" yazıyor içerik hakkında fazla bilgi vermiyor facebookta insanlar merak edip tıklıyor. Ayrıca paylaşımı yapanlar oldukça büyük sayfalar. Veya gruplarda fake hesaplar ile yapılan paylaşımlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Grafiker. / ercandinsel.org
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Türkiyede ilk olduklarının etkisi çok büyük, planlı, ve kaliteli bir şekilde ilerlemeleride cabası.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
S** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Türk milleti olarak en büyük hastalığımız yermeye gelince herkes uzman ve herkes konuda, övgüye gelince bir elin parmakları kadarız. yeri gelince 70 milyon hakem, 70 milyon teknik direktör, 70 milyon siyasetçi misali... adamlar ister sosyal medyadan hit alsın ister kopya yaparak olsun düzgün bir proje yönetimi ile başarıya ulaştılar. "onedio" tarzı site yapma olayı revaçta ise yapılan iş başarılıdır. madem Türkiye'de ilk değiller ilk olanın adresini biri paylaşsın bizde bilelim. başkasının başarısını kabul etmek bizden birşey götürmez...
zack
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Z** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yabancılardan kopyaladı diyenleri anlamıyorum. Walmart marketler zincirini biliyormusunuz biliyorum. Bu market zincirinin sahibi Sam Walton bir konuşmasında şunları söylüyor : ''İlk marketim çok küçüktü. Hatta market bile diyemem. Neyi kaç paraya satacağımı bilmiyordum. Rakip marketlere gidip elimde defterle neyi kaça satıyorlar yazıyordum ve gelip kendi dükkanımda satıyordum.''
Şimdi adam dünyanın en büyük marketler zincirine sahip. Yani başkasının yaptığı şeyi alıp kendi ülkemizde yapmamız onun çakması felan olmaz. Özgünlüğünü katıp yapabilirsen asıl feyz aldığın kişiden dahada üstün olabilirsin.
1 kişi bu mesajı beğendi.