lostyazilim

Sizce blogun teması nasıl?

15 Mesajlar 1.641 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Bloggokhantekin Bloggokhantekin Bloggokhantekin.com Kullanıcı
  • Üyelik 12.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek MUHASEBE
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad G** T**
  • Mesajlar 1039
  • Beğeniler 169 / 168
  • Ticaret 4, (%100)
Açık söylemek gerekirse ben çok beğenmedim kardeş temayı

wmaraci
reklam

ThemeLove ThemeLove Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 24.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Ticaret
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 250
  • Beğeniler 78 / 24
  • Ticaret 0, (%0)
Tema iyi ama Allah tan korkuyor musunuz desem elbette dersiniz değil mi? Pekiii, açık seçik kadın resimleri koyduğunuzda o resimlere bakan kişi kadar günahınızın artacağını hiç mi hesap edemiyorsunuz? Ne varki canım bunda diyorsanız... O zaman dinden çıkma riskiniz bile var... Kan dondurucu değil mi? Eğer dininiz İslam ise gelin Allah ın rızası olacak işer yapın.. Ona kalırsak hiçbişi yapmayalım diyen acizlerdenseniz başka.. Kolaylıklar...

mustafa94 mustafa94 o_0 Kullanıcı
  • Üyelik 26.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Emekli Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Ş**
  • Mesajlar 1398
  • Beğeniler 283 / 283
  • Ticaret 240, (%100)
sitenizi çok beğendim gerçekten ama sağ taraf biraz daha dolu olabilirdi.yinede sade ve şık olmuş.anlatım tarzınız çok iyi.böyle özgün ve ilginç yazılar yazmaya devam ederseniz siteniz tutar bence :) şimdiden bol hitler diyeyim kolay gelsin.

Memleket mi, yıldızlar mı, gençliğim mi daha uzak?

dem dem Durma çalış ! Kullanıcı
  • Üyelik 26.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Elektrik-Elektronik Mühendisi
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 477
  • Beğeniler 76 / 110
  • Ticaret 13, (%100)
şu açık tarzdaki erotik resmi kaldırırsan daha iyi olacak,bu arada yazılarının özgün olması avantaj olarak dönecektir,bir de bana konular biraz dağınık geldi ama tabi söz konusu erkek ne ister mevzusu olunca konuya her şey gireceği için belki de mantıklıdır tam olarak bir şey söyleyemem bu hususta,sitenin temasına gelince populer yayınlar ile mevcut makaleler birbirine girmiş gibi,populer yayınlara bir table etiketi ile box verilebilir ve border ı minimum 2 px yaparsan karışıklık kaybolacaktır diye düşünüyorum

wmaraci
wmaraci

sixpackiyi sixpackiyi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad U** C**
  • Mesajlar 240
  • Beğeniler 6 / 22
  • Ticaret 0, (%0)

dem adlı üyeden alıntı

şu açık tarzdaki erotik resmi kaldırırsan daha iyi olacak,bu arada yazılarının özgün olması avantaj olarak dönecektir,bir de bana konular biraz dağınık geldi ama tabi söz konusu erkek ne ister mevzusu olunca konuya her şey gireceği için belki de mantıklıdır tam olarak bir şey söyleyemem bu hususta,sitenin temasına gelince populer yayınlar ile mevcut makaleler birbirine girmiş gibi,populer yayınlara bir table etiketi ile box verilebilir ve border ı minimum 2 px yaparsan karışıklık kaybolacaktır diye düşünüyorum

Yorumun için teşekkürler.. :)

Ek Olarak:

mustafa94 adlı üyeden alıntı

sitenizi çok beğendim gerçekten ama sağ taraf biraz daha dolu olabilirdi.yinede sade ve şık olmuş.anlatım tarzınız çok iyi.böyle özgün ve ilginç yazılar yazmaya devam ederseniz siteniz tutar bence :) şimdiden bol hitler diyeyim kolay gelsin.

Çok teşekkürler... :)

Ek Olarak:

ThemeLove adlı üyeden alıntı

Tema iyi ama Allah tan korkuyor musunuz desem elbette dersiniz değil mi? Pekiii, açık seçik kadın resimleri koyduğunuzda o resimlere bakan kişi kadar günahınızın artacağını hiç mi hesap edemiyorsunuz? Ne varki canım bunda diyorsanız... O zaman dinden çıkma riskiniz bile var... Kan dondurucu değil mi? Eğer dininiz İslam ise gelin Allah ın rızası olacak işer yapın.. Ona kalırsak hiçbişi yapmayalım diyen acizlerdenseniz başka.. Kolaylıklar...

Kardeş sen çok yanlış düşünüyorsun.

Ek Olarak:

fnkproduksiyon adlı üyeden alıntı

Açık söylemek gerekirse ben çok beğenmedim kardeş temayı

Sence eksik yönleri neler?

Ek Olarak:

aktuelsöylesi adlı üyeden alıntı

evet sade ve güzel devamını oku şart

Zamanla iyileştireceğim. "Devamını oku" da şart haklısın.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al