-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
MUHASEBE
-
-
Ad Soyad
G** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Açık söylemek gerekirse ben çok beğenmedim kardeş temayı
ThemeLove
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tema iyi ama Allah tan korkuyor musunuz desem elbette dersiniz değil mi? Pekiii, açık seçik kadın resimleri koyduğunuzda o resimlere bakan kişi kadar günahınızın artacağını hiç mi hesap edemiyorsunuz? Ne varki canım bunda diyorsanız... O zaman dinden çıkma riskiniz bile var... Kan dondurucu değil mi? Eğer dininiz İslam ise gelin Allah ın rızası olacak işer yapın.. Ona kalırsak hiçbişi yapmayalım diyen acizlerdenseniz başka.. Kolaylıklar...
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Emekli Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ş**
-
-
-
Ticaret
240, (%100)
sitenizi çok beğendim gerçekten ama sağ taraf biraz daha dolu olabilirdi.yinede sade ve şık olmuş.anlatım tarzınız çok iyi.böyle özgün ve ilginç yazılar yazmaya devam ederseniz siteniz tutar bence :) şimdiden bol hitler diyeyim kolay gelsin.
Memleket mi, yıldızlar mı, gençliğim mi daha uzak?
dem
Durma çalış !
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Elektrik-Elektronik Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
şu açık tarzdaki erotik resmi kaldırırsan daha iyi olacak,bu arada yazılarının özgün olması avantaj olarak dönecektir,bir de bana konular biraz dağınık geldi ama tabi söz konusu erkek ne ister mevzusu olunca konuya her şey gireceği için belki de mantıklıdır tam olarak bir şey söyleyemem bu hususta,sitenin temasına gelince populer yayınlar ile mevcut makaleler birbirine girmiş gibi,populer yayınlara bir table etiketi ile box verilebilir ve border ı minimum 2 px yaparsan karışıklık kaybolacaktır diye düşünüyorum