main
codertr.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Merhaba arkadaşlar bir dizi sitem var satmayı planlıyorum hitim düşmeye başladı çok aşırı emek isteyen bir site :) neyse şu zamanda açılabilecek en mantıklı site fikri nedir sizce? Fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar
eskisehirwebtasarim.net
cmyuksel
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
html 5 temaları hakkında bilgi veren veya bu temaları kullanıcıya sunan bir site açabilirsiniz hocam.
hem indirme olayı olabilir hemde kodlara göre bilgilendirme bölümü sonra bunu geliştirir zamanla diğer dillerede yayılan bir siteniz olur :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Private Sector
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Onedio tarzı siteler yeni bir yol açtıkları için şu anda yapılacak en mantıklı yatırım gibi duruyor.
cmyuksel
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
hocam sosyalleşmeyi boşverin artık bir amacı kalmadı sakın ama sakın genel konularada yönelmeyin bu devirde!
ufak yeni başlayan bir yığın gödüğünüzde takılın peşine ve o sektörde hızlı ilerlemeye bakın olmuyorsa onuda zorlamayın
artık bu işleri hobi olarak yapan çok insan var :)
cmyuksel
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
bakın ben şuanda büyük bi proje için aliağaoğlunun mütahitleriyle spnsorluk görüşmesine gidicem bu hafta onların yatırımına göre bir proje geliştireceğim yanıma en azından 10 tane böyle içerik girecek arkadaş arıyorum ama sponsorla yatırımı almadan böyle bir işi dallandırıp budaklandırmıyorum
yani şunu demek istiyorum küçük balık büyük suda boğulur :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Makale Yazarı
-
-
Ad Soyad
C** U**
-
-
-
Ticaret
61, (%95)
ingilizce hocam bul çal öa,,çalış kazan ingilizce makale yazdır ingilizce aç... Tr siteden alacağın hitin 10 20 katını alır, 5 10 katı daha fazla kazanırsın. Maddi durumun varsa
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
internet işleriyle uğraşan bir yat kaptanı.
-
-
Ad Soyad
U** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
bir arkadaşında dediği gibi listelist, onedio tarzı siteler iyi hit alıyor. o yüzden radyosu olan tüm bloggerları bünyesinde barındıracak "http://blog.tarifdeposu.com" u açtım. yakında bir kaç tanınmış yazarın radyo yayını yapacağı, herkesin üye olup içerik ekleyebileceği bir site. kendi alan adına taşıdıktan sonra radyoyu da aktif hale getirince gayet hoş bir site olacağını düşünüyorum.
izmir şehir rehberi.
www.izmiralsancak.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
internet işleriyle uğraşan bir yat kaptanı.
-
-
Ad Soyad
U** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
şöyle ki; 2009larda falan düşünmüştüm ben bu radyo işini. google'a tipsy channel yazdığında sıralanan görsellere falan bakarsan az buçuk dikiş tutturduğumu da görürsün. radyo işinde başaralı olucam ya. inanıyorum. ayrıca şuanki siteye ilk kez girildiğinde ne hissettiriyor? yani siteye girdiysen eğer...
izmir şehir rehberi.
www.izmiralsancak.com