tipsychannel adlı üyeden alıntı

bir arkadaşında dediği gibi listelist, onedio tarzı siteler iyi hit alıyor. o yüzden radyosu olan tüm bloggerları bünyesinde barındıracak "http://blog.tarifdeposu.com" u açtım. yakında bir kaç tanınmış yazarın radyo yayını yapacağı, herkesin üye olup içerik ekleyebileceği bir site. kendi alan adına taşıdıktan sonra radyoyu da aktif hale getirince gayet hoş bir site olacağını düşünüyorum.

eskiden olsa belki bu dediğin proje tutardı ama artık cms'lerin yaygınlaşmasıyla hemen herkes kendi web sitesini kolayca ya da ucuza açabiliyor. Kimse de bir başkasının domaini altında yazarlık ya da yayıncılık yapmak istemiyor. Adam az kazanır ama kendi kazanır en azından. O yüzden herkesin içerik ekleyebileceği site falan biraz işin makyajı. Onedio bile geçenlerde moderatör alımında gönüllü ibaresi kullandı diye insanlardan tepki aldı. O kadar para kazanıp, çalıntı içerikle yine de gönüllülük esasıyla çalışıyorlar. Hoş artık marka oldular ama bu çok spesifik bir durum.
bir de blooger'ları barındıracak bir web sitesi için tarif deposu alan adı bana çok alakasız geldi.