NK1864 adlı üyeden alıntı

eskiden olsa belki bu dediğin proje tutardı ama artık cms'lerin yaygınlaşmasıyla hemen herkes kendi web sitesini kolayca ya da ucuza açabiliyor. Kimse de bir başkasının domaini altında yazarlık ya da yayıncılık yapmak istemiyor. Adam az kazanır ama kendi kazanır en azından. O yüzden herkesin içerik ekleyebileceği site falan biraz işin makyajı. Onedio bile geçenlerde moderatör alımında gönüllü ibaresi kullandı diye insanlardan tepki aldı. O kadar para kazanıp, çalıntı içerikle yine de gönüllülük esasıyla çalışıyorlar. Hoş artık marka oldular ama bu çok spesifik bir durum.
bir de blooger'ları barındıracak bir web sitesi için tarif deposu alan adı bana çok alakasız geldi.


anlaşılan siteyi incelememişsiniz. tarif deposu adı gibi tarif deposudur. tarif deposunu aradığın tüm tarifleri bulabileceğin bir site haline getirmeye çalışıyoruz. (siteye git)

tipsy channel'da ise istediğim domain düşene kadar subdomain üzerinden yayın yapıyoruz. siteye üye olduktan sonra eğer yazarlığın tarafımca onaylanırsa içerik ekleyebilirsin. üye profili var. az sonra profil duvarını aktif hale getireceğim. yazdığın yazıların altında yazarın diğer yazıları ve hakkında alanları mevcut. twitter gibi birisini takip edip takip edilebiliyorsun. blogları değil "bloggerları bünyesinde barındıran" bir site. evet tıpkı onedio gibi. ileride parayla içerik ekleme sistemi getirilebilir. düşünebilirim.

Ek Olarak:

castiel adlı üyeden alıntı

Siten güzel teman çok hoşuma gitti diye bilirim ama bu siteye radyo ekleme bırak böyle kalsın


radyo dinlemek için siteye giriş yapanlar sitenin kendi içerikleri sayesinde siteyi sürekli takip edeceklerdir. yani bu bir ziyaretçi arttırma yöntemi.