-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Merhabalar, bugün wmaracında site analizi yaptım ve site değerlerim aşağıdaki gibi çıktı. Bende bunu bir facebook grubunda paylaştım ve ardından "aldığımda domain pr2 idi dedim, hiç bir indexi de yoktu dedim." bunlara rağmen 2 eleman beni neredeyse düzenbaz yerine koyacak derecede yorumlar yaptı.
Ben bu siteye hiç bir çalışma yaptırmadım, sadece aldım forum kurdum daha sonra blog kurdum. Wmaracında paylaştığım bu konu linkini ise o grupta paylaşacağım. Görüş ve düşünceleriniz önemlidir.
Saygı ve sevgilerimle
Tevfik AKTUNÇ
kişisel bloğ • tevfik.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Siz domaini almadan önce pr2 gelmiştir siz aldığınızda backlinkleri silinmiştir. 1 yıldır pr güncellemesi olmadığında domainde pr sabit kalmıştır.Güncelleme olursa pr kesin düşecektir diye düşünüyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
grafen adlı üyeden alıntı
Siz domaini almadan önce pr2 gelmiştir siz aldığınızda backlinkleri silinmiştir. 1 yıldır pr güncellemesi olmadığında domainde pr sabit kalmıştır.Güncelleme olursa pr kesin düşecektir diye düşünüyorum
Bu konuda hemfikir olabilir, arkadaşın birisi bu şekilde söyledi. Lakin Alexa ve index konusunda herhangi bir sahtekarlık yoktur. Gerçi pagerank konusunda da sahtekarlık yok aldığımda bu şekilde idi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
grafen adlı üyeden alıntı
Düşen domaini aldığınızdan dolayı arkadaşım bir yemek tarifi sitesi için alan adı aldı siteye bir baktım her gün güncel olarak siteler yemek tarifleri ile ilgili backlink vermeye başlamış sizin sitede bu şekilde arada hiç bir fark yok
Sonuç olarak şunu söyleyebiliriz ki, benim herhangi bir şey katmışlığım yok siteye (kurmak ve konu açmak haricinde)
Teşekkürler cevap için, kolay gelsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar Prog. / Webmaster
-
-
Ad Soyad
Ü** G**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Düzenbaz yerine koyarken alexa ve index sayısına mı inanmadılar yoksa manüpile yapılmadan alexanın bu kadar hızla inebileceğine mi ? İki şekilde de saçmalımış kişiler ile boş bir muhabbet içindesiniz, boşverin, başarılar dilerim.