http://www.digitalattackmap.com Google yapımıdır %100 gerçeklik payı olmasada(Yani tüm saldırıları gösteremesede) ağ üzerindeki Ddos saldırılarını görsele dökmüş bir sistemdir. Bakınız: http://www.google.com/ideas/projects/digital-attack-map/

Veriler nereden alınıyor?
Arbor Networks'ün ATLAS global threat intelligence system isminde bir servisi varmış. Dünya da 270'in üzerinde vermerkezini izleyip bir anlamlandırabiliyorlarmış.(ipviking.com'da aynı yerden alıyor.)

Dolayısıyla ipviking'de aynı şekil olabilir bu yüzden önce araştırın ve bunun neden saçma olduğunu açık bir şekilde dile getirin kanıtlarınızla. Önyargısız insanlar olmayı öğrenmeliyiz. "Oraya sadece bu saçma nasıl inanıyorsunuz demekle olmuyor." Google'da yeni bir websitesi ya hit yapmak için yapacak bunu? :) Hadi ipviking bunun için yapsın ama adamların websitelerinde ücretli hiçbirşey yok, reklamda yok ve alanında Lider bir websitesi.

NOT: Unutmayın önceden de Cep Telefonlarının olması imkansız deniyordu. Televizyona imkansız deniyordu.Vs.. Bunun adı Teknolojidir işte.Bizim ülkemizde herkes Doktor, Avukat, Mühendis... :)