Allah'ın razı olmadığı işlere girmeyin.. O videoları gören insanların psikolojilerinde ve karakterlerinde bozulmalara yol açmak ne kadar dehşet bir yıkım düşündün mü bunu? Süper zengin yaşasan da zorluklarla yaşasan da yaşayacağın ortalama 80 yıl.. Bu geçici dünya için öteki dünyanı yakmaya değer mi? Ayrıca olayın hukuki boyutu da var sanırım yakın zamanda çıkan.. O tarz sitelere girenlerin ceza alacağı gibi. Ayrıca yayıncı da ceza alır çok büyük ihtimal.. Bilişim suçudur bu.. Yapmayın.. Lütfen yapmayın..

Ek Olarak:

yefecrin adlı üyeden alıntı

eliden gelen iş mi kalmadı yaş 20 işin kolayına kaçıp en kısa yoldan para kazanma derdine giriyorsun. Gerçekten para kazanmak istiyorsan üretirsin bir fikir açarsın bir site tutturursun kazanırsın. (Legal)

aynen katılıyorum..

Ek Olarak:

ssyazilim adlı üyeden alıntı

Öğrencisin öğreneceğin çok şey varken hergün adult sitede zaman geçirip gelişmesi için mi uğraşacaksın ?. Kendini geliştir boşver böyle işleri.

aynen katılıyorum..

Ek Olarak:

ssyazilim adlı üyeden alıntı

Gelir var mantığıyla iş yapılır mı ?. İyi o zaman banka soygunculugundada iyi gelir var hep beraber yapalım. Olmaz öyle şey profesyonel olmak iyi yerlere gelmek istiyorsan hedefin kafadan olumsuz.. Yapılmayanı yapmak için fikir üret bırak milletin uçkurundan 3 beş kazanma planlarını.

aynen katılıyorum..