Mağara Adamı adlı üyeden alıntı
kullanılan proxy IP adresleriyle alakalı bir durum oldugunu düşünüyorum. yoksa internet dünyasının liderleri hint'lerdir. bunu herkes biliyor.Araştırmanızı biraz Proxy üzerine yaparsanız, Güncel çalışan en iyi Proxyler Çin Lokasyonlu oldugunu fark edeceksiniz. Açık Kaynak olarak paylaşıkdıkları için, ip takibi yapılabiliyor. DDos, http ve benzeri saldırıların temelinde IP adresleri yatar. Bu yüzden bunların takibi yapılabiliyor.
Yoksa Ha.ck anlamında bilinen Attacklar, Web Arayüzü ve veritabanı üzerinde gerçekleşir. Bunu da Fark etmek çok zordur.
Aslında böyle bir konu, Site hakkında yorum yapmakta gereksiz geliyor Bana. Netice itibariyle bu konuyu okuyacak kimseye 6Birşey katacağını düşünmüyorum. Webmaster forumlarında değil, belki çocuklara hitap eden forumlarda Eğlence amaçlı açılabilecek bir konu.
İnternet dünyasının liderleriyle ilgili çıkarım yapmadım, zaten bahsedilen sitelerde saldırıların türleri yer almakta sizin dediğiniz olay script vs. deki açıkları kullanılarak yapılmakta burdaki olay tamamen farklı
@thersinaka hala cevap bekliyorum sürekli online görüyorum ancak cevap yok ne yazık ki
benim sinirlendiğim nokta herkesin kahve ağzıyla konuşması bir şey konuşuyorsanız arkasında durmanız gerekli forum burası tartışmak için var kahve değil
Alıntı yapayım da bildirim gitsin görmedim olayından kurtulalım
haklısınız katılıyorum
Ek Olarak:
burasıda aynı mantık amaçları hit çekmek o kadar.
Ek Olarak:
burasıda aynı mantık amaçları hit çekmek o kadar.