lostyazilim
tr.link

Laptop Ekran Çerçevesi Açıldı.

5 Mesajlar 13.131 Okunma
acebozum
tr.link

theCrawLe theCrawLe mobiluzman.com Kullanıcı
  • Üyelik 30.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Muhasebe Uzmanı
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad H** Ç**
  • Mesajlar 2482
  • Beğeniler 615 / 615
  • Ticaret 12, (%100)
Merhaba arkadaşlar benim değer verdiğim, özenle kullandığım hatta kimseye kullandırmadığım bilgisayarım bugün çantasından çıkardığımda bu haldeydi nasıl olduğunu anlayamadım satın alalı 3 ay oldu. servisine götüreceğim kesin fakat garanti kapsamına girermi? ne olacağı hakkında fikrim yok canım çok sıkıldı bu duruma sizinle paylaşıp fikirlerinizi almak istedim.

öksürüğe ne iyi gelir  https://neiyigelir.com/oksuruge-ne-iyi-gelir
elektronikssl
webimgo

mhmtyc mhmtyc info4idea.com Kullanıcı
  • Üyelik 26.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 221
  • Beğeniler 2 / 39
  • Ticaret 4, (%100)
garanti kapsamına gireceğini sanmıyorum çünkü çalışıp da bozulan bir parça değil ama servise yollayıp değiştirirsen para verirsin illa fakat garantiden çıkmamış olur hemde düzgün olur ama çok mühim bir şey değil çünkü ekran alttaki kısma vidalanır o parça da ekranın üstüne gelir orayı yapıştırıp da kullanabilirsin tabi sana kalmış

• Üyelik 30.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Muhasebe Uzmanı
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad H** Ç**
  • Mesajlar 2482
  • Beğeniler 615 / 615
  • Ticaret 12, (%100)

mhmtyc adlı üyeden alıntı

garanti kapsamına gireceğini sanmıyorum çünkü çalışıp da bozulan bir parça değil ama servise yollayıp değiştirirsen para verirsin illa fakat garantiden çıkmamış olur hemde düzgün olur ama çok mühim bir şey değil çünkü ekran alttaki kısma vidalanır o parça da ekranın üstüne gelir orayı yapıştırıp da kullanabilirsin tabi sana kalmış

böyle durması görüntü olarak kötü ve can sıkıcı yapıstırmayı denedim geri atıyo ordaki beyazlık ondan dolayı olustu. internetten çerçeve fiyatlarına baktım 15 20 tl gibi rakamlar fazla bişey değil fakat şimdi ben değiştirirsem garanti sıkıntısı olacak servise verirsemde çerçeve ücreti dahil işçilik falanda alırlarsa rakam artacaktır fazla olmasada. İlk işim servise götürüp değiştirmek olacak biraz araştırma yapınca içim rahatladı. Aşağıdaki video ile kendim bile değiştirebilirim satın alıp aslında .

mhmtyc mhmtyc info4idea.com Kullanıcı
  • Üyelik 26.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 221
  • Beğeniler 2 / 39
  • Ticaret 4, (%100)

sanalemim adlı üyeden alıntı

böyle durması görüntü olarak kötü ve can sıkıcı yapıstırmayı denedim geri atıyo ordaki beyazlık ondan dolayı olustu. internetten çerçeve fiyatlarına baktım 15 20 tl gibi rakamlar fazla bişey değil fakat şimdi ben değiştirirsem garanti sıkıntısı olacak servise verirsemde çerçeve ücreti dahil işçilik falanda alırlarsa rakam artacaktır fazla olmasada. İlk işim servise götürüp değiştirmek olacak biraz araştırma yapınca içim rahatladı. Aşağıdaki video ile kendim bile değiştirebilirim satın alıp aslında .

değiştirmesi kolay ona lafım yok da atıyorum harddiskin bozuldu servise gidicek o zaman sıkıntı çıkabilir

Ek Olarak: ona göre karar ver sonra 5 lira kar yapayım derken fazlasından olma elektornik ürünlerde ne olacağı belli olmuyor

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 30.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Muhasebe Uzmanı
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad H** Ç**
  • Mesajlar 2482
  • Beğeniler 615 / 615
  • Ticaret 12, (%100)

mhmtyc adlı üyeden alıntı

değiştirmesi kolay ona lafım yok da atıyorum harddiskin bozuldu servise gidicek o zaman sıkıntı çıkabilir

işte o yüzden ilk işim servise götürmek cepten bir 100 tl çıkacak durduk yerde

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al