İnsan psikolojisi ve karakter üzerinde ****onun anlattığınız gibi bir yıkım yapacağını düşünmüyorum.
Çocuk ****osu, gizli çekim videolar vs. konusunda dikkatli olursanız bana göre çok da riskli değil. Domain, host yurt dışından mümkünse rusyadan alınırsa çok problem yaşamazsınız.
Değer mi değmez mi uğraşmanıza siz karar verin, reklamlarda tık başına verilen ücretler oldukça düşüktür.
Çocuk ****osu, gizli çekim videolar vs. konusunda dikkatli olursanız bana göre çok da riskli değil. Domain, host yurt dışından mümkünse rusyadan alınırsa çok problem yaşamazsınız.
Değer mi değmez mi uğraşmanıza siz karar verin, reklamlarda tık başına verilen ücretler oldukça düşüktür.
Allah sana geniş çaplı ve pozitif düşünebilmeyi nasip etsin.. Başka söz söyleyemem sana..
Ek Olarak:
Araştırdım bazı büyük networkler filmlerinin bir kısmının yayınlanmasına izin veriyormuş trailer gibi düşünün, bunun botunu özel yaptırmanız gerek sanırım.
Ben de bu işin eğitiminin okullarda (bile) verilmesi taraftarıyım tıpkı çoğu ülkelerde olduğu gibi
Ben de bu işin eğitiminin okullarda (bile) verilmesi taraftarıyım tıpkı çoğu ülkelerde olduğu gibi
Kızlı erkekli sınıflarda ****o mu izlensin diyosun yani dostum? Bu senin fantazilerinin yalnızca birinin dışavurumu olabilir mi? Allah seni ıslah etsin..