Merhaba hocam,
301 yönlendirmesini .htaccess ile yaptığınız taktirde Google'dan henüz düşmemiş linkleriniz yeni sitenize yönlenecektir. Örn: www.hdfilmx.com/spartacus linkine tıklayan birisi filmi-full-izle.com/yönlendirilen-sayfa adresine yönelecektir. Fakat tıklanan linkte var olan spartacus dizisi yeni açılan sayfada görünmeyecektir.
Fakat şu anda Google'da hiçbir linkiniz dizinde yer almıyor. Linklerin hepsi düşmüş. Bunun size çok faydası olacağını sanmıyorum. Linkler düşmemiş olsaydı bile .htacces yönlendirmesi sonrası hdfilmx.com'un Google dizininde olan linkleriniz yeni alan adınız ile çıkmayacaktı.
Ancak;
Web Yönetici Araçları ile link değişimi yaptığınız taktirde eski linkler yeni domaininiz ile çok fazla sıralama kaybı yaşamadan mevcudiyetini korurdu. Fakat ban yemiş bir domaine Google'ın bu konuda sıcak bakacağını sanmıyorum. Yeni domaininize de zarar verme olasılığınız var.
Alan adı isimlerinde kullanılan "-" pek sevilen bir durum değildir. 1 yıl önce domain ismi önemli mi deseydiniz "çok önemli, alınan kelimede Google'da üst sıralarda çıkarsınız" derdim ama artık durum değişti. Google'da biliyor insanların niyetini, bazen tam tersi alınan domain kelimede inatla sizi çıkarmıyor. Önemli olan çalışmalarınız ve kaliteniz.