Ahlaksızlığı teşvik etmek ve yol göstermek en az ahlaksızlık yapmak kadar aşağılık bir davranıştır.
Ben yap veya yapma demiyorum deyip vicdanınızı rahatlatmaya çalışmayın.
Bu ülkede shifdelete.net sitesi bir üyesi tarafından foruma konulan müzik nedeniyle erişime kapatıldı ki bu adamların kendi hukuki danışmanları var. Peki ya sen üniversiteli arkadaşım? Neyine güvenerek TAMAMI telif hakkı içerecek bir site yapmaya çalışıyorsun?
Videolar neden telif hakkına sahip olacak biliyormusun? Çünkü oyuncular, ekip, yönetmen v.s. tıpkı bir holywood filmi gibi uzmanlar tarafından hazırlanıyor ve yasal korumaya sahip.
Sorsam emeğe saygı lafını ağzınızdan düşürmezsiniz ama iş para kazanmaya gelince kendinizle çok güzel çelişiyorsunuz. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
İşin dini boyutuyla alakan yok onu anladık. Günahı felan geçtim senin için. Ama neden o videoyu çekerken emek veren yıldızların ve ekibin gelir kaynağını yok ediyorsun? Söyle bakalım. Bu insanlar o videolardan para kazanıyorlar ve sen gidip sitende bedava yayınlıyorsun? Bu da emeğe saygısızlıktır.
Aranızdaki adult site yöneticilerine sesleniyorum. Kaçınız video sitenizdeki tema için lisans satın aldı? Hadi cevaplayın. Bakın gördüğünüz gibi ahlaki boyut felan zerre umrumda değil. Ben tamamen çalıntı tema ve çalıntı içeriğe tepkiliyim. Burası binlerce yazar ve tema yapımcısının bulunduğu bir forum.
Son olarak; bazı arkadaşlar cinsellik ve ****ografı arasındaki farkı bile ayırt edemeyecek kadar cahil maalesef.
Cinsellik bir ihtiyaçtır ancak ****ografi değildir. Evet cinsellik insanın doğasında vardır ama ****ografi tamamen insan eliyle yapılmıştır.