Merhabalar,

Uzun süredir web dünyası içerisinde faal olarak yer almaktayım. Kendi çapımda çeşitli çalışmalarım mevcuttur.

CMS sistemlerle başlayan bu serüvende vBulletin, WordPress, Joomla!, Drupal gibi hazır web uygulamalarıyla başlayıp PHP, MySQL ile devamlılığını gerçekleştirmiş oldum.

Forumları dışarıdan takip eder/bilgi paylaşımlarını analiz edip kendime pay çıkartmayı bilirim. Ancak pek fazla üye olup, katılım sağlamayı yeğleyen bir karakterim olduğu söylenemezdi. Belki de zaman eksikliği ya da forumlarda takılmak başka bir hobi, bilemiyorum ancak *** ve WM Aracı olan Türkiye'nin önde gelen webmaster forumları üzerinde bugüne kadar üye olmadan dışarıdan takip etmenin artık yeterli olduğunu düşünerek üyelik kaydımı WM Aracı üzerinde gerçekleştirip "webmaster forum dünyası"na ilk adımımı atmış bulunmaktayım.

Ana sayfa, WM Aracı analiz sistemi gerçekten sürekli olarak sıralama ve SEO sorgulatmalarında kontrol ettiğim bir sistem, bu sistemi hazırlayan WM Aracı yönetimine ve forum denetmenlerine bizlere böylesine güzel bir ortam sunarak, bizleri sistemlerini ve forumlarını kullanmaya teşvik edercesine cezbedici bir alan içerisinde ticaret yapmak ve bilgi alışverişinde bulunmak üzere sağladıkları imkânlardan dolayı kendilerine teşekkür etmeyi borç bilirim.

##########

Fazla sözü uzatmadan kısaca kendimi tanıtayım,

İsmim, Sarp ÇETİN. 1993 Ankara/Bahçelievler doğumluyum. Üniversite son sınıf öğrencisiyim ve web programcılığı olarak yukarıda ifade etmiş olduğum üzere çalışmalarımı sürdürüyorum.

Fazla da kafanızı şişirmiş gibi olmayı pek istemiyorum açıkçası, buraya kadar okuyan/okumadan konuma "Hoş geldin" yazacak ve/ya konumu uzun/gereksiz bulup kanaat getirerek hiç girmeye tenezzül etmeyecek kısacası tüm forumdaki üye arkadaşlarıma teşekkür eder, iyi forumlar ve bol paylaşım/kazanç dilerim.

Saygılarımla.