-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Hentbol Hakemi
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sidebar ile son konular arasında ki boşluk çok fazla dostum. çift sidebar mı kullanacaksın orada yoksa başka bireşy mi var ?
Ama beğendim renk uyumu güzelmiş eline sağlık
anilgzl
Mobilya Dekorasyon
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Mobilya Dekorasyon
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
DemAktas adlı üyeden alıntı
sidebar ile son konular arasında ki boşluk çok fazla dostum. çift sidebar mı kullanacaksın orada yoksa başka bireşy mi var ?
Ama beğendim renk uyumu güzelmiş eline sağlık
evet oradaki boşluğa birşeyler yapamayı düşünüyorum, site isimini yazabilir güzel bir navbar'a benzeyen site ismi yazan biryerde yapabilirim. :) , yarın psd üzerinden geliştirmeler yapacagım. :)
"...bir daha gel, gel samsundan..."
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Front-End Developer
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
Tasarımını Çok beğendim fakat ben böyle tasarımları görmekten sıkıldım açıkcası daha yaratıcı bişyler yapmak ile başlasan daha güzel olur yani biraz farklılık bakıyorum aorhandaki header menü falan heryerde o menü görünümü biraz daha farklı şeyler olsa bilmiyorum sen ne düşünüyorsun benim kendi düşücem daha güzel olur.
anilgzl
Mobilya Dekorasyon
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Mobilya Dekorasyon
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Doğru söylüyorsunuz, boşlukları bir şekilde napıp edip kapatacagım zamanım olmadıgından yarıda bıraktım ve bu hali aldı ancak yarın kaldıgım yerlereden devam edip yeni görüntüyü koyacağım.
sanalbeyin adlı üyeden alıntı
Tasarımını Çok beğendim fakat ben böyle tasarımları görmekten sıkıldım açıkcası daha yaratıcı bişyler yapmak ile başlasan daha güzel olur yani biraz farklılık bakıyorum aorhandaki header menü falan heryerde o menü görünümü biraz daha farklı şeyler olsa bilmiyorum sen ne düşünüyorsun benim kendi düşücem daha güzel olur.
Haklısınız, doğru söylüyorsunuz, ilk çalışma oldugundan fazla yaratıcı bir düşünce gelmedi, ilk böyle olsun bundan sonraki arayüz denemelerimde farklı çalışmalar yapmaya çalışacağım. :) Teşekkürler güzel yorumunuz için. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Front-End Developer
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
Rica Ederim :) Azarlamış gibi oldu biraz ama k.bakma genelde bütün temalar böyle ya sıkıldım açıkcası. ama ilk denemeye göre çok güzl.
1 kişi bu mesajı beğendi.
anilgzl
Mobilya Dekorasyon
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Mobilya Dekorasyon
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Yeni Eklediğim Özellikler ;
1- Footer'da bölümlenmeleri yaptım
2- Yazı alanı ile header arasında kalan boşluğa site ismini ve tarihi yazan alan ekledim.
şuanlık bukadar.
http://burgazturk.com/demolar/anilguzel/btarayuz-kucuk.png
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
işsiz
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
BurgazKral mybbdende takip ediyorum seni kayet güzel çalışmaların var tebrik ederim bu temayı satışamı sunacaksın
1 kişi bu mesajı beğendi.
http://mertaluc.net
Onur89TR
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşların dediği gibi sidebar ile post arasında fazla boşluk var. Bu arada, WordPress teması yapmayı biliyor musun? Çünkü bilmiyorsan büyük ihtimalle boşa gidecek çalışman.