Merhaba arkadaşlar.. wpden anlamadıgım ve site güvenligini saglamayacagımı düsündügüm icin bloggerden vazgecemiyorum.. kısa sürede... belirli dönemlerde olsa.. güzel paralarda kazandım kendimce güzel yani.. ama son günlerde gariplikler bi türlü peşimi bırakmadı..
1 Adet blogger açtım içine bi yazı yazdım ardından bitanedaha .. index almaya başladı dedim tamamdır artık başlaya biliriz.. spama düşürmeden tek tek girmeye çalışıyordum.. ama bi anasayfa birde ilk konu index aldı.. sonra 1 hafta öylece bekledi bende neden almıyor spam yapmayım diye 5 yada 6 konu girmistim sonrasında hic girmedim.. bigün bi baktım ansızın... blogger indexleri gitmiş..:S
Ardından yine bi blogger açtım bu başka bi blog. index almaya başladı... diger bloglarım saniyede index alıyor ama bu dün akşam girdigim içerik halen index alabilmiş degil.. cok zor alıyor.. blogun işlevi geregi.. pek bişey yazamıyorum içine her konu 1 adet resim ve birazcıkta yazı olmak zorunda.. sizce ne yapmalıyım ve neden böyle oluyor kafam Allah bullah oldu bloggeri okadar severken düsünmeye başladım simdi
ekleme:http://www.auto-ping.com üzerinden pingte atttım 1-2 defa