lostyazilim

İsteğe göre uyarlanmış kategori menüleri

5 Mesajlar 605 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

profendure profendure WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek turizm
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad M** Ö**
  • Mesajlar 10
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba,
Yıllardır wordpress kullanıyorum ama 3-5 yazı yazmanın haricinde ileriye gitmemiştim şimdiye kadar. Programlama bilgim sıfıra çok yakın. Dolayısıyla bir çok konuda desteğe ihtiyacım oluyor. Sitedeki ilk sorum şu olacak:

Örneğin şu şekilde kategorilerim mevcut.
A
-aa
-aaa
--bb
--bb
C
-dd
--ss
gibi gibi...

Ben A en üst kategorisini menüye yerleştiriyorum ve tıkladığım A kategorisinde olan tüm yazılar çıkıyor.
Yapmak istediğim şey ise: A'ya tıklayınca A kategorisinde olan yazılar sayfasında sadece buraya özel bir sidebar. A altında bulunan diğer kategorileri gösteren sidebar menüsü. Fakat yazı halinde değilde daha interaktif yapabileceğim bir şey. Örneğin ufak ufak resimler yada simgeler koyabileceğim bir menü.

Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

wmaraci
reklam

eusanmaz eusanmaz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Ticaret Rehberi İşletmeni
  • Konum Bilecik
  • Ad Soyad E** U**
  • Mesajlar 220
  • Beğeniler 132 / 36
  • Ticaret 2, (%100)
Menülere girin yeni menü oluşturun. Daha Sonra menüleri URL olarak ekleyin. Bağlantı kısmına da kategori sayfasının adresini verin. Daha sonra sidebara özel menü ekleyin.

• Üyelik 25.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek turizm
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad M** Ö**
  • Mesajlar 10
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

eusanmaz adlı üyeden alıntı

Menülere girin yeni menü oluşturun. Daha Sonra menüleri URL olarak ekleyin. Bağlantı kısmına da kategori sayfasının adresini verin. Daha sonra sidebara özel menü ekleyin.

Teşekkür ederim fakat tam anlamıyla istediğim şey olmuyor bu şekilde. Yazılardan oluşan bir liste yapmış oluyorum ve simge yada ufak fotoğraf ekleme şansım ne yazık ki yok, ayrıca bunu da kategori sayfalarına ekleme şansı elde edemiyorum. Farklı bir yöntem mevcutsa onu da deneyebilirim.

eusanmaz eusanmaz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Ticaret Rehberi İşletmeni
  • Konum Bilecik
  • Ad Soyad E** U**
  • Mesajlar 220
  • Beğeniler 132 / 36
  • Ticaret 2, (%100)

profendure adlı üyeden alıntı

Teşekkür ederim fakat tam anlamıyla istediğim şey olmuyor bu şekilde. Yazılardan oluşan bir liste yapmış oluyorum ve simge yada ufak fotoğraf ekleme şansım ne yazık ki yok, ayrıca bunu da kategori sayfalarına ekleme şansı elde edemiyorum. Farklı bir yöntem mevcutsa onu da deneyebilirim.

ben tam olarak ne yapmaya çalıştığınızı anlayamadım sanırım

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 25.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek turizm
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad M** Ö**
  • Mesajlar 10
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
şöyle ki;
1. anasayfada özel bir widget. bunda istediğim kategoriler listelenecek fakat sade yazı şeklinde değil de, ufak ufak logolar ekleyebileceğim bir sidebar.
2. o menüde bulunan bir kategoriye tıkladığım da gelecek olan sayfada (orneksite.com/kategori/cansiz/ gibi mesela) yine ayrıca istediğim kategorileri listeleyip ufak ufak logolar ekleyebileceğim farklı bir sidebar.

Örnek olarak gidipgordum.com a girip sağdaki şehirler kategorileri var anasayfa da böyle bir örnek uygundur benim için. ardından amsterdam'a tıklayınca sağda ulaşım alışveriş gibi kategorilerin olduğu ayrı bir menü çıkmaktadır, oraya uyarlanmış şekilde.

buna benzer bir çalışma yapmak istiyorum. yardımcı olabilirseniz sevinirim.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al