-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
turizm
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba,
Yıllardır wordpress kullanıyorum ama 3-5 yazı yazmanın haricinde ileriye gitmemiştim şimdiye kadar. Programlama bilgim sıfıra çok yakın. Dolayısıyla bir çok konuda desteğe ihtiyacım oluyor. Sitedeki ilk sorum şu olacak:
Örneğin şu şekilde kategorilerim mevcut.
A
-aa
-aaa
--bb
--bb
C
-dd
--ss
gibi gibi...
Ben A en üst kategorisini menüye yerleştiriyorum ve tıkladığım A kategorisinde olan tüm yazılar çıkıyor.
Yapmak istediğim şey ise: A'ya tıklayınca A kategorisinde olan yazılar sayfasında sadece buraya özel bir sidebar. A altında bulunan diğer kategorileri gösteren sidebar menüsü. Fakat yazı halinde değilde daha interaktif yapabileceğim bir şey. Örneğin ufak ufak resimler yada simgeler koyabileceğim bir menü.
Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ticaret Rehberi İşletmeni
-
-
Ad Soyad
E** U**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Menülere girin yeni menü oluşturun. Daha Sonra menüleri URL olarak ekleyin. Bağlantı kısmına da kategori sayfasının adresini verin. Daha sonra sidebara özel menü ekleyin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
turizm
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
şöyle ki;
1. anasayfada özel bir widget. bunda istediğim kategoriler listelenecek fakat sade yazı şeklinde değil de, ufak ufak logolar ekleyebileceğim bir sidebar.
2. o menüde bulunan bir kategoriye tıkladığım da gelecek olan sayfada (orneksite.com/kategori/cansiz/ gibi mesela) yine ayrıca istediğim kategorileri listeleyip ufak ufak logolar ekleyebileceğim farklı bir sidebar.
Örnek olarak gidipgordum.com a girip sağdaki şehirler kategorileri var anasayfa da böyle bir örnek uygundur benim için. ardından amsterdam'a tıklayınca sağda ulaşım alışveriş gibi kategorilerin olduğu ayrı bir menü çıkmaktadır, oraya uyarlanmış şekilde.
buna benzer bir çalışma yapmak istiyorum. yardımcı olabilirseniz sevinirim.