HeroTürk adlı üyeden alıntı

dedikleriniz doğru. Örnek olarak bir kaç site seçersiniz forumlardan vb sitelerden sitenin sıfırdan nasıl seo çalışması yaptığınızı şu nedenden dolayı şunu yaptım şu olsaydı bunu yapmayın tarzı gibi. Açıkçası sizin kitabınızı okuyup biraz araştırma yaparak seocu olma yolunda bayağı bir meseafe kat etmiş duuma gelebilirse iyi olur.

İlginize çok teşekkür ediyorum. Kitap'da ki en büyük amacımız doğru ve şeffaf güncel seo teknikleriyle insanların kitapa vereceği bir link parasıyla %50 kadar SEO bilmesidir. Biz kitap satarak abi bir link parası ver SEO kitabı al %50 seo öğren demeyeceğiz. Ahmet bak bu uygulamaları yaptık tecrübemizi kitaba döktük bunları uygula. 1 sitede değil 2 sitede uygula ki birisi sonuç vermiyorsa birisi sonuç verir. 2'side sonuç vermezse müşteri yorumları kaale alınır 100 kişiden 80 kişi başarıya ulaşmışsa sorunun ya şahıs'dan ya'da sitesinden kaynaklı olduğu çok kolaylıkla anlaşılabilir. :) Hedeflerimiz bu yönde iken buraya konu açmamın asıl sebebi insanların en çok neyi merak ettiklerine cevap olabilmektir. Bariz insanların ne istediğini biliyoruz fakat kitaba dökülen bilgiler herkesin isteklerini karşılamıyor. En azından biz bu konudan 10-15 adamın isteklerini ele alırsak emeğin çöpe gitmeyeceğine inanmış oluruz. Söz konusu 15 adamın gerçekten bilgi sahibi olması projenin amaca ulaşmış olamsı demektir tabi ki bence. :)

Ek Olarak:

İsa adlı üyeden alıntı

Sorularla Seo kitabındaki gibi yazım hataları olmasın lütfen :). Adam kopyala yapıştır kitap basmış. Aldığıma pişman oldum şahsen.

Bahsedilen kitabı okumadığım için dediğiniz ne kadar geçerli bilmiyorum. :) Kitap yazmak sanattır. Dolayısıyla zor bir iştir. C/P yaparak birşeyler katmış olabilir. Fakat başından beri inandığım ve gördüğüm kitabı sadece namı duyurmak için yazıyorlar tabi bu kişisel görüşümdür. Gördüklerimden yola çıkarak görüş sağladım.