lostyazilim

Siz Eticaret Yazıcak Olsaydınız diğerlerinden farklı ne özellik eklerdiniz?

7 Mesajlar 745 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

cmyuksel cmyuksel Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Web Developer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** Y**
  • Mesajlar 203
  • Beğeniler 15 / 28
  • Ticaret 3, (%100)
arkadaşlar sizinle bir beyin fırtınası yapmak isterim

sorum şu :

Siz Eticaret Yazıcak Olsaydınız diğerlerinden farklı ne özellik eklerdiniz?

wmaraci
reklam

Addison123 Addison123 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 356
  • Beğeniler 28 / 42
  • Ticaret 1, (%100)
E-ticarete başlamak isteyenler genelde benzer sistemleri kullanıyor. Ticarette başarılı olmak için bana kalırsa müşterilere diğer firmaların sunmadıkları hizmetleri kolay bir şekilde ulaştırmak. Fabrika çıkışı temalar yerine ürün odaklı özel temalar yapılması daha mantıklı. Sonuçta mavi okyanusa girmeye çalışılıyor sektörde devler varken küçük düşünmemek gerektiğinin kaanitindeyim. Sahibinden gibi bir site olucaksa ürün tedarikçilerinin kendinileri anlattığı iletişim bilgilerinin yer aldığı fotoğraf vs olduğu bir sayfa olabilir daha fazla güven vermesi açısından.

• Üyelik 06.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Web Developer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** Y**
  • Mesajlar 203
  • Beğeniler 15 / 28
  • Ticaret 3, (%100)

Addison123 adlı üyeden alıntı

E-ticarete başlamak isteyenler genelde benzer sistemleri kullanıyor. Ticarette başarılı olmak için bana kalırsa müşterilere diğer firmaların sunmadıkları hizmetleri kolay bir şekilde ulaştırmak. Fabrika çıkışı temalar yerine ürün odaklı özel temalar yapılması daha mantıklı. Sonuçta mavi okyanusa girmeye çalışılıyor sektörde devler varken küçük düşünmemek gerektiğinin kaanitindeyim. Sahibinden gibi bir site olucaksa ürün tedarikçilerinin kendinileri anlattığı iletişim bilgilerinin yer aldığı fotoğraf vs olduğu bir sayfa olabilir daha fazla güven vermesi açısından.

hocam yorumunuz için teşekkürler.

bu sahibinden tarzı bir yazılım değil.Normal b2b mantığındaki bir eticaret yazılımı

Mesela kullanıcı panelden otomatik sms gönderse nasıl olur? :)

• Üyelik 14.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 356
  • Beğeniler 28 / 42
  • Ticaret 1, (%100)

cmyuksel adlı üyeden alıntı

hocam yorumunuz için teşekkürler.

bu sahibinden tarzı bir yazılım değil.Normal b2b mantığındaki bir eticaret yazılımı

Mesela kullanıcı panelden otomatik sms gönderse nasıl olur? :)

Tanıtım amaçlı güzel olabilir ama hedef kitlenin numaralarını bulma konusunda sıkıntı yaşamayacaksanız :D Örneğin bir müşteri istanbuldaki lise öğrencilerini hedef almıştır diğeri ise adanada yaşayan ev hanımlarını. Yanlış hatırlamıyorsam Vodafone yada Turkcellde böyle bir hizmet olması lazımdı ona benzer birşey uygun fiyatlı olursa ilgi çekici olabilir. Düşük fiyat vermenin herhangi bir dezavantajı olduğunu sanmıyorum sonuçta uygun fiyatlarınızla reklam yapıyorsunuz ve işini öenmseyen insanların fazladan para vermesi mantıksız olur. Vatan bilgisayarda bu taktiği uyguluyor bazı haftasonları ürünlerinde %25 indirim uyguluyolar hem mağazalarına müşteri çekip hemde tanıtım yapıyolar. Birnevi reklam bütçesini düşük bütçeyi karşılamak için kullanıyolar.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 06.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Web Developer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** Y**
  • Mesajlar 203
  • Beğeniler 15 / 28
  • Ticaret 3, (%100)

Tanıtım amaçlı güzel olabilir ama hedef kitlenin numaralarını bulma konusunda sıkıntı yaşamayacaksanız :D Örneğin bir müşteri istanbuldaki lise öğrencilerini hedef almıştır diğeri ise adanada yaşayan ev hanımlarını. Yanlış hatırlamıyorsam Vodafone yada Turkcellde böyle bir hizmet olması lazımdı ona benzer birşey uygun fiyatlı olursa ilgi çekici olabilir. Düşük fiyat vermenin herhangi bir dezavantajı olduğunu sanmıyorum sonuçta uygun fiyatlarınızla reklam yapıyorsunuz ve işini öenmseyen insanların fazladan para vermesi mantıksız olur. Vatan bilgisayarda bu taktiği uyguluyor bazı haftasonları ürünlerinde %25 indirim uyguluyolar hem mağazalarına müşteri çekip hemde tanıtım yapıyolar. Birnevi reklam bütçesini düşük bütçeyi karşılamak için kullanıyolar.

yorunumunuz için teşekkürler hocam :)

bide şöyle düşünelim siz benden 1 yıl önce alışveriş yaptınız ve üe olurken telefonunuzu verdiniz ben 1 yıl sonra size geri dönüş yaptım işte magazamdan.com da şok fiyatlar tüm ürünler etiketinin yarı fiatına vs.vs. bence mantıklı :)

• Üyelik 14.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 356
  • Beğeniler 28 / 42
  • Ticaret 1, (%100)

cmyuksel adlı üyeden alıntı

yorunumunuz için teşekkürler hocam :)

bide şöyle düşünelim siz benden 1 yıl önce alışveriş yaptınız ve üe olurken telefonunuzu verdiniz ben 1 yıl sonra size geri dönüş yaptım işte magazamdan.com da şok fiyatlar tüm ürünler etiketinin yarı fiatına vs.vs. bence mantıklı :)

Bencede efektif bir şekilde kullanıldığında çok yararlı olur :D

• Üyelik 06.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Web Developer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** Y**
  • Mesajlar 203
  • Beğeniler 15 / 28
  • Ticaret 3, (%100)

Bencede efektif bir şekilde kullanıldığında çok yararlı olur :D

evvet başka fikirlerde alalım :)

mesela müşteriye şunu sunalım :)

e ticaret aldığında kurumsal panel ve tema hadiyemiz

veeee

panel entegreleri ile domainden çıkmadan yukarıda bir dopbox ile bir panelden bir panele direk tek tuşla geçebilcekler :)

sizce?

wmaraci
Konuyu toplam 4 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 4 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al