Onu bunu bırakında lütfen bu forumda bilgisiz olduğunuz konulara yorum yapmayın.
@TomySawyer adlı üyemiz sanırım sadece laptopu gördü ve yorumu yapıştırdı.Sistem 4GB Ram ve 2GB Nvidia 710 ekran kartına sahip fakat ben kaç bit olduğunu göremedim.
Oynayışa gelirsek şöyle birşey var herkezin bildiği gibi , aynı özellikte bir masaüstü ile aynı performansı alamıycağınız aşina dır. Çünkü laptopda ısınma sorunu var. Benim tavsiyem vatan bilgisayardan toplama bilgisayar yapabilirsiniz.
Fakat bu bilgisayar ile oyun içinde hafif kasmalar yaşayabilirsiniz.
İyi Forumlar
@TomySawyer adlı üyemiz sanırım sadece laptopu gördü ve yorumu yapıştırdı.Sistem 4GB Ram ve 2GB Nvidia 710 ekran kartına sahip fakat ben kaç bit olduğunu göremedim.
Oynayışa gelirsek şöyle birşey var herkezin bildiği gibi , aynı özellikte bir masaüstü ile aynı performansı alamıycağınız aşina dır. Çünkü laptopda ısınma sorunu var. Benim tavsiyem vatan bilgisayardan toplama bilgisayar yapabilirsiniz.
Fakat bu bilgisayar ile oyun içinde hafif kasmalar yaşayabilirsiniz.
İyi Forumlar
710 ekran kartı 64 bit
kanıtmı buyrun
http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-710M.84746.0.html
biraz araştırın
Ek Olarak:
Hocam iyi hoşta bilmediğiniz yazdıklarınızın her yerinden belli. Yüzlerce oyun oynamak bilmeyi gerektirmez. Arakdaş denesin gelsin görelim polemik yaratmayacağım. Doğru bildiğiniz yanlışlarınızla oyunlarınızda başarılar dilerim.
bu sistemi le denediğim oyunlar
bf 3 ultra 180-170 fps ani fps düşüşü 140
gw2 ultra ayarlar 60-70 ani fps düşüşü 35
dayz low ayarlar 50 fps ultra ayarlar 53 fps fps düşüşü yok
ets 2 100 fps ets 2 mp 80 fps kabalık tır yerlerinde 40 fps ani fps düşüşü 5 fps farkediyor
bf 4 single 130 ultra ani fps düşüşü 80
Simcity 95 fps
Team fortness 2 90 fps
portal 2 110 fps
Titanfall 140 fps ani fps düşüşü 100
cs go 190 fps ani fps düşüşü 140
Left 4 dead 2 100 fps ani fps düşüşü 90
denememi istediğin oyun varsa