DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba arkadaşlar.. wpden anlamadıgım ve site güvenligini saglamayacagımı düsündügüm icin bloggerden vazgecemiyorum.. kısa sürede... belirli dönemlerde olsa.. güzel paralarda kazandım kendimce güzel yani.. ama son günlerde gariplikler bi türlü peşimi bırakmadı..
1 Adet blogger açtım içine bi yazı yazdım ardından bitanedaha .. index almaya başladı dedim tamamdır artık başlaya biliriz.. spama düşürmeden tek tek girmeye çalışıyordum.. ama bi anasayfa birde ilk konu index aldı.. sonra 1 hafta öylece bekledi bende neden almıyor spam yapmayım diye 5 yada 6 konu girmistim sonrasında hic girmedim.. bigün bi baktım ansızın... blogger indexleri gitmiş..:S
Ardından yine bi blogger açtım bu başka bi blog. index almaya başladı... diger bloglarım saniyede index alıyor ama bu dün akşam girdigim içerik halen index alabilmiş degil.. cok zor alıyor.. blogun işlevi geregi.. pek bişey yazamıyorum içine her konu 1 adet resim ve birazcıkta yazı olmak zorunda.. sizce ne yapmalıyım ve neden böyle oluyor kafam Allah bullah oldu bloggeri okadar severken düsünmeye başladım simdi
ekleme:
http://www.auto-ping.com üzerinden pingte atttım 1-2 defa
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.
anilgzl
Mobilya Dekorasyon
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Mobilya Dekorasyon
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
WordPress'ede geçebilirsin, Güzel ve kullanışlı bir sistem güvenlik sorunu falan kafana takma, bir kaç güvenlik önlemini aldınmı tamam'dır zaten, yoksa wordpress son sürümünde bir çok güvenlik açığını kapattı ( belkide hiç yoktur ).
Blogger'da açılan siteler bir müddet sonra google tarafından indexleniyor, Siten hit almaya başlayınca zaten açtıgın konular 1dk içersinde google tarafından anında indexleniyor.Bu iş biraz sabır'a bakıyor. :)
"...bir daha gel, gel samsundan..."
tif
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Çok yanıldığınız birşey var. Arama Motorlarına eğer siteniz hiç index almıyorsa ping atmalısınız. Özellikle Google'da anasayfanız indexleniyorsa bu işlerden uzak durun. Anasayfanızın indexlenme zamanlarını arama motorunun detaylı aramalar sekmesinden öğrenin. Daha sonra yazınızı yazın bekleyin.
Yapabileceğiniz şeyler; Digg gibi ağlarda yazınızı paylaşmak olabilir, ping atmak değil. Bu şekilde arama motoruna müdahale etmiş olursunuz. Sonuçlarıda istemediğiniz kadar olumsuz olur.
anilgzl
Mobilya Dekorasyon
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Mobilya Dekorasyon
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
tif adlı üyeden alıntı
Çok yanıldığınız birşey var. Arama Motorlarına eğer siteniz hiç index almıyorsa ping atmalısınız. Özellikle Google'da anasayfanız indexleniyorsa bu işlerden uzak durun. Anasayfanızın indexlenme zamanlarını arama motorunun detaylı aramalar sekmesinden öğrenin. Daha sonra yazınızı yazın bekleyin.
Yapabileceğiniz şeyler; Digg gibi ağlarda yazınızı paylaşmak olabilir, ping atmak değil. Bu şekilde arama motoruna müdahale etmiş olursunuz. Sonuçlarıda istemediğiniz kadar olumsuz olur.
aynen katılıyorum, fazla ping spam'a yol açıp sitenizi sandbox'a girmesini sağlar ve bu siteniz için kötü bir durum, Ping " arama motorunu uyarıp gelde indexle " demek ancak bunu çok yaptığınızda yan etkileri mevcut ilk zamanlarda 3 / 4 aydan sonra siteniz google'da çıkıp yavaş yavaş indexlemeye başlayınca ufak ufak ping atabilirsiniz.
"...bir daha gel, gel samsundan..."
DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaslar benimde saniyede index alan bloglarım var bloggerde cok seviyorum o yüzden ama..
Hitadam ben ilk bloggeri açtıgımda hiç temayla oynamam o yüzden seo felan ugrasmadım ayrıca index silmeyi hayatımda ilk görüyorum bende.. hemde hani içerigi 5-6 konu olan yeni açılmış bloggere
BurgazKR4L Henüz wp ye gecebilecek kadar bilgili oldugumu düsünmüyorum ve suan gün icinde zamanım cok kısıtlı
Tif abartılacak kadar ping atmam zaten daha önce spam felan yaşadıgım icin 1-2 defa ya attım ya atmadım...
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ben ilk başlarda blog index felan hiç bilmezdim. Bu senenin yazında yazıları art arda yazmaya başladım. Her yaz yazmamdan sonra hem siteye ping hem de yazıya ping atıyordum. Şimdi seo ayarları felan herşey tamam. Sırf denemek için 2 satır yazı yazıp 1 resim koydum 10 saniyede index aldı :)
Are you alright?
DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
benim'de 10 saniyede index alan bloglarım var onlarda sorun yok ama sıfırdan açtıklarımda sıkıntı yaşıyorum ... nedense.. işte bunun cevabını arıyorum bende furkan