Oyun Editoru adlı üyeden alıntı

Benim anlatmak istediğim geçmiş değil geleceğe olan yatırımdır. Şuan ülkemizde ne tür gelişmeler yapılıyor bilim adına. Bana söyle yada herhangi bir islam devletinde. Başkalarını sömürünce teknolojinmi gelişiyor. İnsanların eyitim düzeylerine bakmıyorsun sanırım.

Afrikayı sömürenler teknolojiyide orada buldular zaten. Bizde anca başka ülkelere para kaçırır rüşvet alırız. Ülkenin ekonomisine bak. Tarihi değere sahip herşeyi ya yıkıyor ya satıyorlar.

Geçen mozaiklerin üstünde halay çekende Amerikaklıardı. Geri kafalılık buysa geri kafalıyım.

İşinize geldiğiniz gibi yorumlamayın. Size soru soruyorum bana isamda geri kalmışlık yoktur diyorsun. Örnek vermeye gelince yok.

Almanyanın yaptığı işleri görüyoruz Audi,Mercedes,BMW vs. Hangi birinde kaliteden ödün veriyorlar. Yada yaptıkları hangi iş salama.

Daha geçen somada kaç kişi öldü. Zeytinleri nasıl olsa ikna ederiz diye kim kesti. Yeşile saygısı olmayanın insana saygısı olmaz zaten.

Forumlarda görüyoruz. Kolay yoldan para nasıl kazanılır. Ülkeyi beleşe alıştırdılar. Ellerine makarna verip kömür dağıtınca rahata eriyoruz. Ülkedeki tüm dertler bitiyor.

Olaylar arasında bağlantı kuramadığını görüyorum. Örnek vermek kolay Osmanlıya bakabilirsin. Yok araştırmazsan ben sana teker teker yazarım. Bundan önce senin sorularına benzer komiklikte bir soru soracağım.
Sen ateist yada başka dine mensupsun, herhangi bir alanda bir icadın, bilimsel bir çalışman var mı?