-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ellerine sağlık. Cuk diye oturmuş.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
Profesyonel SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Yazı güzel. Sorun net bir şekilde ortaya konulmuş. Tebrikler. Fakat şimdi hep birlikte bu soruna yine aynı netlikte bir çözüm üretmemiz gerekiyor. Bu sorunu görüp bu sorundan kaçmak çözüm değil. Burak İşçi ve Ecce Web Tasarım kardeşlerimin yazılarındada gördüğüm üzere kaliteli proje çalışmaları var fakat ortak düşünceleri "Türkiye Pazarında iş yapmamak" . Bu yanlış. Zira bu ülke bizim ve ülkemizi kalitesizlikler içinde bırakıp, ülkemiz pazarını kalitesini artırmak yerine sorunlardan kaçarak başka pazarlara yönelmek çözüm değil olmamalı. Zira örnek gösterdiğimiz Themeforest gibi platformlar böyle yapmıyor. Tamam net bir şekilde ortaya çıkarılan büyük bir sorun var ülkemizde. Kaldı ki sadece internet alanında değil her alanda büyük bir kalitesizlik, egoistlik bencillik,hazırcılık, emek hırsızlığı,emeğe saygısızlık umursamazlık hakim. Bunu bi şekilde düzeltmemiz gerekiyor. Türkiye'mizi kalitesizliklere teslim edemeyiz.
3 kişi bu mesajı beğendi.
Profesyonel SEO Uzmanı
32095
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
1. hazıra alışkınız, 2. para vermek istemeyen adam çok ,3. üretkenlik çok yok nedenler bunlar
cmyuksel
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
neden diye düşünüyoruz? peki ya neden başlamıyoruz?
bakın burda kaç insanız? birbirimize yardımcı oluyoruz
wmthemes.com alalım başlayalım herkes ayda 1 tema işlese al sana e kötü 100 tema bu 6 ay sonra 1500 temayı rahat geçer
aramızda seocular ve herkesin bir siteye yoğunlaştığını farzedin türkiyenin en iyi seocuları burada ve hepsi wmthemes.com a yükleniyo
en iyi tema yazarları burda ve onların ellerinden türkiyenin en iyi temaları çıkıyo
bu fikrimi düşünün beyler !
ADINI KOYALIM ŞİMDİ BAŞALAYALIM!
BEN VARIM!
Ek Olarak: EVET BEN BİRŞEY KAYBETMEM ELİMDE TONLA PROJE VAR AMA BÖYLE BİR YAPILANMAYI BURADAKİ EN İYİ İNSANLARLA YAPMAYI ÇOK İSTERİM!
SİZLERİ DİNLİYORUM DEĞERLİ HOCALARIM :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
uzun olmasına rağmen tamamını okudum ve tamamen katılıyorum.