32095
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Lg G3 öneriyorum özellik,fiyat,tasarım olarak diğer telefonlardan daha iyi tabi şimdilik
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Çiftçi
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Her yıl telefon degistiriyorsan 6 al kullaniciyim dersen m8
sterk
boş kalsın olunca yazarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Atama bekliyor
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
LG3 iyi performans Z3 HTC var m8 son olarak ta generel mobile elit süper tasarımı harika yani performans harika zaten nerdeyse son çıkan modeller birebir hepsi aynı sadece bir üst sürümü çıkıyor ve o da sadece bir özellik ekleniyor.Bir de istersen s6 çıkmasını bekle iphone6 rakip olacak ve özellikler süper ötesi olacak diyebilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sterk adlı üyeden alıntı
LG3 iyi performans Z3 HTC var m8 son olarak ta generel mobile elit süper tasarımı harika yani performans harika zaten nerdeyse son çıkan modeller birebir hepsi aynı sadece bir üst sürümü çıkıyor ve o da sadece bir özellik ekleniyor.Bir de istersen s6 çıkmasını bekle iphone6 rakip olacak ve özellikler süper ötesi olacak diyebilirim.
beklemek bana göre delil ayrıca beklemeye kalsak yaşlanırız hersene bir telefon çıkıyor :)
iş alımları açıktır. (freelance)
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Psikolog
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben Note 4 kullanıyorum, işlevlerinin %90'ını kullanıyorum ve ciddi anlamda mutluyum huzurluyum telefonla.
Şarjı, aktif olarak kullanılması halinde "bir tam gün" yetiyor. Öğrenciyim, okulumun yeri dağın tepesi şebeke çekiminde sıkıntı var ona rağmen yetiyor bir gün.
Telefonun özellikleri derken de, sPen ciddi anlamda yardımcım olmaya başladı. Ses kaydı alırken röportaj modu denen bir seçenek var hocanın konumunu belirttikten sonra diğer sesleri gürültü olarak algılayıp mümkün mertebe temizliyor.
Öğrenci olarak bir çok işime yarıyor ben çok sevdim telefonu, Samsung değil gibi bence ciddi anlamda yenilik yapılmış ve kullanıcıları dinlemiş.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
TheLacivert adlı üyeden alıntı
Ben Note 4 kullanıyorum, işlevlerinin %90'ını kullanıyorum ve ciddi anlamda mutluyum huzurluyum telefonla.
Şarjı, aktif olarak kullanılması halinde "bir tam gün" yetiyor. Öğrenciyim, okulumun yeri dağın tepesi şebeke çekiminde sıkıntı var ona rağmen yetiyor bir gün.
Telefonun özellikleri derken de, sPen ciddi anlamda yardımcım olmaya başladı. Ses kaydı alırken röportaj modu denen bir seçenek var hocanın konumunu belirttikten sonra diğer sesleri gürültü olarak algılayıp mümkün mertebe temizliyor.
Öğrenci olarak bir çok işime yarıyor ben çok sevdim telefonu, Samsung değil gibi bence ciddi anlamda yenilik yapılmış ve kullanıcıları dinlemiş.
Şuan Bu Yaklaşımınızla tüm kararlarım alt üst oldu :D ama yine teşşekürler
iş alımları açıktır. (freelance)