hitfilmlerr adlı üyeden alıntı
kardeş aliexpressden lord of the rings yüzüklerini al tanesı 1 dolar felan :D türkiyede 30 - 40 tlden satarsın bak 925 ayar gümüş yüzükler 2.5 dolar ve cok guzel tesbihane.comda benzer yuzukler 70 - 110 tl arası gidiyor yada daha ucuza toptancı felan bulursan yap mesela bu var goo.gl/5V1Yy1 sonra benım satın aldıgım üç yuzugu gostereyım. goo.gl/HVHwV0 - goo.gl/VrVB8Q - goo.gl/W4B6SYbak buda 925 ayar goo.gl/DepB6J buda türkiyede satılan osmanlı motifli 925 ayar yüzük goo.gl/BjThcI
şimdi diyeceksin ki onlar osmanlı motifli oyüzden pahalı emin ol burada cok daha ucuza ve cok daha guzel ürünler var http://goo.gl/ru0T6G araştırırsan toptancı felanda .bulursun farklı sıtelerden. aliexpress ile daha once alışveriş yaptım 75 dolar üzeri ürünlerden vergi kesilir ve bi çok ürün kargo ucretı almaz 19-20 gune gelır urunler demem o ki 10000 tl ile boyle saçma sapan işlerle bile para kazanabılırsın :D tabi bi e ticaret sitesi açarak aliexpress.com da league of legends urunlerıde alıp satabılırsın tanesı 1 dolardan 20 30 tlye satarsın cıddıyım bak moruk eğer bulamazsan bısey dedıklerımı dusun 500 tlye bı alısverıs yap sitede satmaya calıs ozaman anlarsın nedemek ıstedıgımı. eğer dediklerime sıcak bakıyorsan pm at bende yardımcı olayım ürün seçimine :D. Bu arada şaka felan degıl bu anlattıklarım ciddiyim söylediklerimde. Kolay gelsin.
Ek Olarak: linkleride kısalttım daha şık görünsün diye :D kıymetimi bil moruk.
Aliexpress'i daha önce duymamıştım bizimkilere göre fiyatlar çok uygunmuş takı konusunda zaafı olan biriyim ben burdan 500 liralık alışverişle çıkarım artık:D