-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
B** O**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Sunucu değiştirerek sorunu çözdüm arkadaşlar teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
doktor
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Su an gec acilmiyor normal
Son Haberler www.haberdetaylari.com
iCloud
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrencilik
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Çok normal geldi anında açıldı yani 1.5 saniye falan
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Patron
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Pagespeed testini yap anlarsin neden gec
Acildigini inceledigimde berbat bir kodlamaya ve gereksiz eklentilere mevcut oldugubu goruyorum
cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Siteni incelediğim de hosting servisini alastry den aldığını gördüm. Sorun sende yada temada vs. değil. Sorun alastry de. Benim de reseller var orada içinde şuan sadece 2 tane site var, son günlerde aşırı derecede yavaş, geçen haftalarde 0,40 - 0,50 açılış hızı varken şuanda zor bela 1,2 - 1,5 arası ayarladım. Ticket adım durumu belirttim, aynı cevabı aldım "Kullandığınız yazılım aşırı kaynak tüketiyor"
Tamam kabul ediyorum wordpress normal sistemlere göre fazla kaynak kullanıyor fakat geçen haftaya kadar o alastry kaynakları tükenmezken bu hafta ne oldu? Ayrıca yaptığım testlerde sorgu sayısını minimuma düşrdüm, işin kısacası alastry de bir haftadır problem var fakat kullanıcıya atılıyor suç, birde herkez öğrenmiş bi "Wordpress aşırı kaynak tüketiyor" lafını herkezden duyar oldum. Bu kendi bünyesindeki sunucular ağırlaşmış olan firmaların sığındığı bir liman. Dün kaç sefer siteler durdu, ne siteler yanıt veriyordu nede hosting panel. Ben geçen gün tickette fazla üstlerine gidemedim, o gün bazı testlerde CPU kullanımını aştığım için, şimdi onuda bahane ederler diyerekten. Fakat önümüzdeki günlerde böyle devam ederse yollarımızı ayırmak zorunda kalıcaz alastry ile, halbuki şuan piyasada tek geçerim dediğm bir şirketti, her yönden.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Patron
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
arkadaslar normal hostinglerde wp calismaz core 2 islemciye win8 yuklemek gibi bir olay. Hem film sitesi olacak hem wp ve eklentileri sonra performans bekleyeceksin asla . Gittim kendime sunucu aldim hem seo acasindan yukseldim hemde site hizi acisindan. Site acacaksan yatirim yapacaksin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Adsense
-
-
Ad Soyad
C** K**
-