-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bir siteyi açtınız diyelim haber veya herhangi bir site bu sitede kalma süreniz sitenin neyini etkiliyor ?? Ne gibi kazanç sağlıyor ??
ve büyük önemi varmı ??
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Google nezdinde yükselmenizi sağlıyor
www.parkpera.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
Web Tasarım & Yazılım
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Genelde gir, çık siteler kullanıcının aradığını bulamadığı, amaca cevap vermeyen bir site olduğunu gösterir. Buna şöyle de bakabilirsiniz. Alışverişe çıktınız, mağazanın dış görünüşü sizi cezbetti "Aradığım burada" diye girdiniz fakat istediğiniz ürünü bulamadınız. Hemen geri çıktınız. Web sitelerinde ki gir çık olayları da Google'a aynı sinyalleri gönderir. Google aramalarda search yapan kullanıcıya doğru sonuçları gösterdiğinden emin olur ve o kelime her arandığında tereddütsüz sizi sunar.
Mümkünse link building ve aynı kategoride benzer içeriklerle müşteriyi oldukça çok sitede tutmak gerekir. Bu da sitenize değer kazandırır.
"Fikirlerin çarpışmasından hakikat ışığı doğar"
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
Web Tasarım & Yazılım
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
alikar adlı üyeden alıntı
Şöyle bir şey düşündüm.Bir haber mesela ,bunda gereksiz yerleride habere fazla ilgili olmayan seyleride yazip kullaniciyi sitede tutmakmi dogru yoksa kullanicinin isine yarayacagi kadar bilgi verip onu sıkmadan alacağını almasımı ??
Sitenize giren ziyaretçi search yaparak girmektedir. Merak ettiği konu arama yaparak sitenize girdiği kelimedir. İçeriğin kaliteli, özgün, farklı ve en az 250 kelimeden oluşması önemlidir. İçeriğe yakın konularında yer alması ilgi çekicidir.
Mağaza olayına geri dönelim. TV almaya niyetli birisine telefon göstermek pek akıllıca olmaz. Ama tüm elektronik eşyaların olması da müşterinin ilgisini çekerek alışveriş psikolojisini dürter.
"Fikirlerin çarpışmasından hakikat ışığı doğar"
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
ototasarruf adlı üyeden alıntı
Sitenize giren ziyaretçi search yaparak girmektedir. Merak ettiği konu arama yaparak sitenize girdiği kelimedir. İçeriğin kaliteli, özgün, farklı ve en az 250 kelimeden oluşması önemlidir. İçeriğe yakın konularında yer alması ilgi çekicidir.
Mağaza olayına geri dönelim. TV almaya niyetli birisine telefon göstermek pek akıllıca olmaz. Ama tüm elektronik eşyaların olması da müşterinin ilgisini çekerek alışveriş psikolojisini dürter.
250 kısmı hariç arkadaşa katılıyorum.
Film için 250 açıklama yapmak mantıksızdır. Aynı şekilde bi yemek tarifini 250 kelime yazarsanız kimse Bakmaz bile.
Önemli olan Sorunun cevabı yazınızda var mı ? bu sorunun cevabı evetse, işinizi kısmen doğru yapıyorsunuz. Ziyaretçi yazıyı okuduktan sonra "yorum yapıyorsa, sosyal medyada paylaşıyorsa" siz bu işi doğru yapıyorsunuz demektir.
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Dediklerinize katılıyorum,Fakat benim amacım şu bir konuyu kullanıcıya alabileceği en kısa sürede en kolay şekilde sunmak bunun zararını google nezninde veya başka şekilde görurmüyüm bundan emin olamıyorum