Türk insanında muthiş bir güvensizlik var. Bu güvensizlik ortamında proje üretmek imkansız. Forumda wp ile ilgili problemi oldugunu söyleyen şahısa, kullanıcı hesabı oluşturun gerekli ayarlamalrı ve düzenlemeleri ücretsiz yapayım diyorum. Bana verdiği cevap ; kusura bakmayın yardım edecekseniz forum üzerinden yardım edin.

Ben bu düşünceye sahip insanlarla değil proje, Adımı paylaşmam.

Herkes bir imrenme havasında, ama kimse o projelerin nasıl ortaya çıktıgını bilmiyor. Bizim ülkemizde hep proje=para olarak tanımlanır. Tamam diyorsun, Parayı koyuyorsun ortaya bu sefer adam geri adım atıyor. Çünkü Amaç Show Yapmak. Ciddi projeleri olan kişiler Para harcamaktan zaten çekinmez.

Neler yapılabilir konusuna gelince : Kusura bakmayın Hiç bi b.k yapılmaz, yapmazlar !. 3-4 ay proje devam eder, sonra başlarlar söylenmeye, ben 5 tema ekledim senin daha 3 olmuş. Bizim niye statulerimiz kazancımız aynı diye.


Size bir fıkra anlatayım ;
Adamın biri ölür, Cennetliktir bu adam. Bir istekte bulunur ve Bana cehennemi gezdirin der.
Adamı alır cehennemde gezdirmeye. Günahkar olanlar Derince kuyuların içine atılmış ve başında bir tane Nöbetçi Melek koyulmuştur. Gezintiye devam ederken, Türk'lerin bulundugu kuyudan geçerken, kuyu başında Melek olmadıgını fark eder ve Sorar
- Bu kuyunun başında neden melek yok ?
cevap gelir ;
+ Bu kuyuda türkler var. Birisi yukarı çıkmaya çalıştıgında, çıkamayanlar onu aşağı çekiyor Zaten.

Bana göre, Her alanda ülkemizi en güzel anlatan, ibret verici bir meseledir bu fıkra.