şu an bendede açılmıyor... isimtescil nasıl bir firmadır çözebilmiş değilim.. bi hosting 'im vardı.. cpu problemleri ile ikide bir suspendliyorlardı yok paket yükselt vs.. arada 2 gün geriye atiyolardı sunucularını.. hatta başıma öyle bi olay geldiki.. siteyi kurdum 8 10 gün konu ekledim.. yedek vs almamıştım.. 9. yada 10. gün bi baktım site boş... hemen tlf açtım.. noldu ? sunucuları geriye attık eee ? yapabilcek bişey yok...

isyan ettim neyse..
ertesi sabah bi baktım site geri gelmiş :D tlf açtım hani yapacak bişey yoktu.. bla bla bla..

karalamak gibi olmasın ama böyle tuaf anılarım geçti..
aslında müşteri hizmetleri olarak bence en iyi firma anında cevap ve hizmet var ama bu tarz sorunları epeyce çok..
isimtescilin bu cpu sorunlarına bi çözüm bulması şart...

şımdı böyle yazdım içimde uhde kalır karalama yapmış gibi çeşke yazmasaydım felan... üzülürüm.. biri tutar isimtescil güvenlimi ? isimtescil almalımıyım ? sonra görür böyle konular almaktan cayar.. yani bu benim başıma gelmiş diye sizinde gelecek diye bir konu yok.. hangi firma 4x4 hizmet veriyor ki ?

tabi bu tarz şeylerin etkisi büyük.. inşallah bu negatif durumları çözerler...

Allah Herkeze Bol Müşteri Nasip Etsin...

Sunuculara saldırarak firmaları kötü duruma düşüren lamerlerinde bilmemnelerinde Allah Belasını Versin!