siflali adlı üyeden alıntı

Daha önce programı kullanıyordum ama programın altındaki kredi miktarları hep 0 gösteriyor :confused:


programı başlattığınızda sisteme kayıtlı kredisi olan kişilerin siteleri gezersiniz, karşılığında kredi kazanırsınız. krediniz varsa diğer kullanıcılarda sizin belirlemiş olduğunuz kelimelerden sitenize giriş yapar ve alt sayfaları gezer.

ucnuyo adlı üyeden alıntı

hala ilk 10 sayfada arama yapıyor?


program sayesinde ilk 10 sayfa içinde bulunan kelimelerinizden ziyaretçi alabilirsiniz. doğallık için bu şekilde tasarlanmıştır.

SyncMaster adlı üyeden alıntı

bu programı kullanıyordum ilk çıktığında daha güzeldi baya hit sağlıyodu bana ama şimdi saniye olayı girince online 3000 kişi var 300 hit sağlıyor. Adamlar saniyeyi uzun ayarlıyor site değişmiyor , 300 hit eskide 100 kişi online oluyodu en fazla ama günlük 1000 tekil hit sağlıyodu şimdi 300 tekil hit sağlıyo bence gittikçe düşüyo benim işime yaramamaya başladı pek.


ziyaret süreleri fazla olması kötü birşey değildir. kullanıcılar ziyaret sürelerini artırdırdığında daha kredisi harcanır. dolasıyla sizde uzun süreli siteleri gezdiğinizde normalden daha fazla kredi kazanırsınız.

programda günde 288 kredi kazanırsınız. bu krediler ile günde 288 ziyaret alabilirsiniz. tamamı google dan gelen ziyaretler olduğu için değerlidir.

melankolia adlı üyeden alıntı

2.sayfa 1.sıradan 1.sayfa 2.sıraya kadar geldim :)


umarım yükselişiniz devam eder.

pLive adlı üyeden alıntı

Bu programı denemek gerek.. Link almayıp güncel tuttuğum bir site üzerinden deneyelim.


ücretsiz olan bu programı istediğiniz sitenizde sorunsuz deneyebilirsiniz. en kısa zamanda olumlu sonuç alacağınıza emin olabilirsiniz.

orions adlı üyeden alıntı

windows7 de sorun çıkarıyor ilk kayıtta kullanıcı adı yeşile dönmüyor
şifre yeşil kod yeşil ve hata veriyor sorunlu program


üye olmak istediğiniz kullanıcı adı, şifre ve email bilgilerini organichit@gmail.com adresine mail gönderin. üyeliğinizi oluşturalım.