-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Eğitim
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar.Natro hosting kullanıyorum.Ancak sayfanın yüklenmesi geç oluyor. Bu konuyla ilgili Natro'yla görüştüğümde kendilerinden kaynaklanan bir sıkıntı olmadığını söylediler.
Görsel boyutlarını küçülttüm, forumda bu konuda tavsiye edilen pek çok şeyi uyguladım. Değişen pek bir şey olmadı.
Üstelik internet sitem çok hit alan bir site de değil.Bu konuda tavsiyeniz nedir acaba ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
kendi halinde
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
sunucu değiştirip sonucu test etmeniz gerekiyor sunucu kaynaklıdır büyük ihtimal ayrıca alastyr yide tavsiye etmem hız konusunda iyi değil
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
e-Ticaret Yazılım Destek
-
-
Ad Soyad
S** Ü**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İmzandaki site ise evet çok geç yükleniyor büyük ihtimal sunucu kaynaklı
Kişisel Web Sayfam;
suleymanustundag.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Site bende gayet iyi bir hızda açıldı. Gözüme çarpan tek şey arka planın sürekli tekrar etmesi. Css dosyasına background-attachment: fixed; kodunu eklemeni öneririm.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar Prog. / Webmaster
-
-
Ad Soyad
Ü** G**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Arka planda o kadar büyük resim kullanmayın, cache eklentisi kurun, konulara eklediğiniz resimlerin boyutunu küçülterek ekleyin ve sorgu sayılarını yavaş yavaş azaltmaya çalışın. Natro'da sitelerimiz mevcut genel olarak hız testi yapmadım ama dediklerimi uygulayın yine yavaş ise değiştirirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar Prog. / Webmaster
-
-
Ad Soyad
Ü** G**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
O sunucuda yer alan sitelerde webmail kullanmıyorum, tavsiye de bulunmayayım, forumda açık olmuş olan anketler ve hosting firmalarına yapılan yorumlar var, bakıp kendiniz karar verin. Önce çıkanlar, natro, alastyr, turhost gibi firmalar.
Immortal
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Medya Danışmanı
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Dostum siteni inceledim. Arka plan resimleriyle alakalı bir sıkıntı olabilir. Yada yazılımsal.
Bence hemen karar verme Natro iyi bir firmadır. Daha iyisi için yurtdışından bir firmadan alman gerekir. O da SEO açısından sıkıntılı. Ayrıca Türkçe destek konusunda da çok iyi değiller.