nispet adlı üyeden alıntı

Hocam sosyal medya kapansın diye yaygara yapmıyoruz :D İyi yönleride var tabiki bunları göz ardı edemeyiz. Fakat doğru kullanılmadığı sürece çok fazla zararı da var. Sürekli iyi yanlarını görüp kötü yönlerini görmezden gelip kendimizi kandırmanın da pek anlamı yok diye düşünüyorum :)


Yanlış anlamayın ben forumdakiler için söylemedim. Tartışılacak yerler buralar zaten. Genel olarak bakıyorsun kadın programlarından tut, futbol programlarından, haberlere hatta yarışma programlarına kadar neredeyse artık hep bu ağların kötü yönü konuşuluyor. Bir şeyi nasıl kullanacağı insanın kendisine kalmış. Arabayı iyi kullanırsan iyi bir ulaşım aracıdır. Carmageddon 'da ki gibi kullanır, sağı solu parçalarsan kötü bir araçtır. Arabayı suçlayamayız öyle değil mi? Bu da ona benziyor. Sosyal ağı kullanıp boşanan da var, orada tanışıp evlenende.

Dün twitter 'da denk geldiğim olay mesela. Kötü bir şey mi? Ne güzel bir olay olmuş. Sosyal Ağ olmasa şimdi bu çocuğu kim nerede paylaşacaktı da hediye gönderilecekti kim bilir?