Merhaba yeni üyeyim :) elimden geldiğince detaylı anlatmaya çalışacağım.

Geçen yıl muhtemelen bu foruma ve *** 'a da üye olan birkaç farklı ad / marka altında ama aslında aynı kişilerce web tasarım yapılan bir firmanın mağduru olduk. Yaklaşık 1 ay boyunca ücretinin yarısı peşin alınmış işimiz yapılmadı çoğu resmi bir kaç kurumdan ve tüketici derneklerinden yardım almak istesek de açıkçası yardımcı olan pek olmadı dava açın deyip kenara çekildiler.
(forum yöneticileri isterlerse firmanın kullandığı adları verebilirim)

Bu sebeple zaten meraklı olduğum web tasarım işine zorunluktan daha çok girdim ve kendi sitelerimi kendim yapmaya, hatta bunun için eğitim almaya başladım.

17 sayfalı içeriğinin sabit yada güncel tümünü kendimin hazırladığı 17 sayfalı 3 yıllık domain yaşı olan bir sitem var.
(ayrıca ilgilenemediğim için satışa çıkardığım en az 2 domain)

Sadece anasayfam aramalarda geliyor çünkü sayfalarımın meta tagları gibi bazı kodları hemen hemen aynı bunun yanlış olduğunu biliyorum ama kullanmam gereken anahtar kelimelerin listesini de çıkarmış olmama rağmen nasıl kullanacağımı ve hangi sayfaya hangi tag girilmeli yardıma ihtiyacım var.

Hedeflediğim kelime grupları 6 7 kelime grubu ve elimde hazır siteyi inceleyip bana hataları ve nasıl düzeltebileceğimi gösterebilir misiniz ?:))

(Not: intenet'te Google'ın artık keywords ve tagları çok önemsemediğine dair yazılar görmeye başladım. Gerçekten doğru ise o zaman başka nelere dikkat etmeliyim ? Sitem blog değil her ne kadar blog bölümü yapsam da:))