wmaraci site analizden baktığımda da gözükmüyo keyword. Kimi sitelerde gözüküyo kiminde gözükmüyo. Yani bunun nedeni kodlama öylemi ?
Dediğim gibi bir eğitim kurumundan giriş aşamasında ders almaya başladım 3. olmak üzere devam edemediğim asp. dot.net bölümü vardı gittiğim kısa sürede öğrenmesi çok zor yani biraz ağır ama yapılabileceklerin oldukça enteresan olduğunu gözümle gördüm bahsettiğim kodları saklama şifreleme gibi şeyler ki ben daha başlangıç seviyesindeyim aklıma gelip sorduklarım bunlar.
Yani merak edip araştırınca aslında o kadar çok şey var ki vay arkadaş buda mı varmış diyeceğimiz :))
Ek Olarak: Siz siteyi gördünüz sitenin konu belli buraya ne makalesi yazabilirim ki dön dolaş konular aynı ki blog bölümüne girdiğinizi tahmin ediyorum o yazıları ben yazdım onları paylaşsam olur mu ?:) Yada daha güzeli bana örnek bir makale gösterebilir misiniz ? Aşağıda ki kelimelerde nispeten kendi başıma bu amatör halimle bir yerlere gelmişim bence yetersiz olsa da demek biraz işi bilsem daha iyi olabilir :))
Benim çıkmak istediğim kelime grupları
iddaa tahmin
iddaa analiz
iddaa istatistik
iddaa tahmin programı
iddaa analiz programı
iddaa istatistik programı
iddaa tahminleri
iddaa analizleri
iddaa istatistikleri
iddaa tahmin blog
iddaa analiz blog