lostyazilim
tr.link

Warez Temayı Satın Almak

34 Mesajlar 3.389 Okunma
acebozum
tr.link

isousluer isousluer Usluer Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirici
  • Konum Konya
  • Ad Soyad İ** U**
  • Mesajlar 4900
  • Beğeniler 1419 / 2962
  • Ticaret 45, (%100)

eLcy00 adlı üyeden alıntı

siz şuandaki kurulu olan temayı kullanmaya devam edin diyor arkadaş fakat sahifa temasını yinede satın alın sitenize lisanslanmış gözüksün diye düşünüyor olabilir elinin altında bulunsun ve yapımcıya hakkını ver anlamında birşey çıkarttım ben. :) eğer w*rez temanızda herhangibi bir açık yok ise hiç bir sorun olmaz.

Aynen öyle. :)
BRKNCPN

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

Ozzyfb Ozzyfb ozancorumlu.com Kullanıcı
  • Üyelik 05.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** Ç**
  • Mesajlar 1121
  • Beğeniler 277 / 210
  • Ticaret 2, (%100)

isousluer adlı üyeden alıntı

ThemeForest'e üye olacaksınız. Temayı satın alacaksınız. Yapımcının hakkını vermiş oluyorsunuz yani mantıken. Sonra hiçbir değişiklik yapmadan temayı kullanmaya devam edeceksiniz.

Kul hakkı, emek hakkı sonuna kadar bunları düşünüyorum. Ama elbette parasını verip de güncelleme alamamak gibi bir şeyi de düşünemem. Benim bir amacım da kafamın rahat olması, güncellemeleri bir tıkla alabilmek, satış sonrası destek alabilmek vs.

Bu söylediğiniz biraz fazla =)

Aylık 150k+ Tekil Özgün Eğitim Sitesi Reklam/Tanıtım Yazısı

http://goo.gl/YZb0E2

NovaMan NovaMan Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad K** Y**
  • Mesajlar 488
  • Beğeniler 45 / 123
  • Ticaret 6, (%100)
Sahifa Paneline gir.
Advanced' e tıkla.
Alt tarafta export var orada yazılanı kopyala.
Aldıgın temadada aynı yerlere gir Import' a o kopyaladıgın metini yapıştır ve save de.
RadiKaL BRKNCPN

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 05.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** Ç**
  • Mesajlar 1121
  • Beğeniler 277 / 210
  • Ticaret 2, (%100)

NovaMan adlı üyeden alıntı

Sahifa Paneline gir.
Advanced' e tıkla.
Alt tarafta export var orada yazılanı kopyala.
Aldıgın temadada aynı yerlere gir Import' a o kopyaladıgın metini yapıştır ve save de.

Cevabınız için teşekkürler. Bu yapılan işlemler neyi sağlayacak ? Ayarlarım aynen devam mı etmiş olacak böylece ? (Abuk subuk sorular soruyorum, cehaletimden, kusura bakmayın lütfen)

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 12.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad K** Y**
  • Mesajlar 488
  • Beğeniler 45 / 123
  • Ticaret 6, (%100)

Ozzyfb adlı üyeden alıntı

Cevabınız için teşekkürler. Bu yapılan işlemler neyi sağlayacak ? Ayarlarım aynen devam mı etmiş olacak böylece ? (Abuk subuk sorular soruyorum, cehaletimden, kusura bakmayın lütfen)

Evet ayarlarınız devam etmiş olacak.

• Üyelik 05.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** Ç**
  • Mesajlar 1121
  • Beğeniler 277 / 210
  • Ticaret 2, (%100)

Evet ayarlarınız devam etmiş olacak.

Peki bu warez tema kalıntılarının da sitemde yer almaya devam etmesi anlamına mı gelmekte ? Orda yazılan şeyler nedir hiçbir fikrim olmamakla birlikte bu yapılan işlem bana bir sıkıntı yaratır mı acaba ? Güncelleme alamamak, olası zararlı yazılımların halen temada yer alması vb.

• Üyelik 12.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad K** Y**
  • Mesajlar 488
  • Beğeniler 45 / 123
  • Ticaret 6, (%100)

Peki bu warez tema kalıntılarının da sitemde yer almaya devam etmesi anlamına mı gelmekte ? Orda yazılan şeyler nedir hiçbir fikrim olmamakla birlikte bu yapılan işlem bana bir sıkıntı yaratır mı acaba ? Güncelleme alamamak, olası zararlı yazılımların halen temada yer alması vb.

Dediğim işlem sadece şimdi ki kullandıgınız paneldeki ayarları diğer temanın paneline imporluyorsunuz.

Örnek vereyim mesela şimdi ki panelden reklam alanına eklediğiniz reklam kodu yaptıgınız import sonucu diğer yükleyiceğiniz temanın reklam alanında olacak sadece ayarlar geçiş yapılacak

cgrclk cgrclk Fortis Fortuna Adiuvat Kullanıcı
  • Üyelik 18.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Web Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** Ç**
  • Mesajlar 3270
  • Beğeniler 1014 / 1983
  • Ticaret 53, (%100)

Wordpress temalarının ayarları database üzerine kayıt edilir. Siz temayı satın aldıktan sonra yeni dosyaları ftp yolu ile eski dosyaların üzerine yazarsanız ayarlarınızda çok fazla kayıp yaşanmaz. Yaşansa bile güncellemelerden kaynaklanan ufak tefek kayıplar olur. Belki de hiç kayıp yaşamazsınız bu şekilde. Temayı silmeyin ve sadece satın aldıktan sonra dosyaları yenileyin. Ayarlar dediğim gibi database üzerinde olduğundan ayarları kaybetme olasılığınız çok düşük. Bir de güncelleme yapmadan önce de arkadaşların dediği gibi ayarları Sahifa temasının panelinden export edip yedek alırsanız yeniden aynı ayarları yükleyerek devam edebilirsiniz.

• Üyelik 05.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** Ç**
  • Mesajlar 1121
  • Beğeniler 277 / 210
  • Ticaret 2, (%100)

Dediğim işlem sadece şimdi ki kullandıgınız paneldeki ayarları diğer temanın paneline imporluyorsunuz.

Örnek vereyim mesela şimdi ki panelden reklam alanına eklediğiniz reklam kodu yaptıgınız import sonucu diğer yükleyiceğiniz temanın reklam alanında olacak sadece ayarlar geçiş yapılacak

Hmm. Anladım. Peki mesela yazı boyutlar, fontlar, renkler, sosyal medya hesap ayarları(temanın içindeki ayarlar elbette), icon resimler, logo resmi, dizayn vs bunlar da aynı şekilde aynı mı kalacak ?

• Üyelik 12.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad K** Y**
  • Mesajlar 488
  • Beğeniler 45 / 123
  • Ticaret 6, (%100)

Hmm. Anladım. Peki mesela yazı boyutlar, fontlar, renkler, sosyal medya hesap ayarları(temanın içindeki ayarlar elbette), icon resimler, logo resmi, dizayn vs bunlar da aynı şekilde aynı mı kalacak ?

Evet hepsi aynı şekilde olacaktır.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al