Aynen öyle, tema klasörünün ismi aynı olsun, eski dosyaların üzerine yenilerini yazın.
httpdocs/wp-content/themes/sahifa dizin bu şekilde. Satın alacağım tema da aynı olduğu için adı da safiha olacaktır sanırım değil mi ? ftp de soldan sahifa isimli dosya klasörünü tutup sağa çekip attığımda bana aynı isimli klasörün üzerine mi yazılsın gibi bir şey soracak ve ben de evet diyeceğim. Ve işlem bitmiş olacak. Doğru mu anladım acaba ?
Ve bir şey daha, ben bu işlemi yaptıktan sonra eski tema da silinmiş olacak mantık olarak sanırım, daha sonra eski temada aldığım, yukarda arkadaşın bahsettiği import expport hangisininse işte, onun içindeki kopyaladıklarımı satın aldıklarımda yapıştıracağım ?
Umarım doğru anlamışımdır.
(İçinizden küfür edebilirsin :/)
Ek Olarak:
Selçuk Yalın adlı üyeden alıntı
Eğer warez olan güncel ve bir değişiklik yapılmadıysa (lisans kaldırmak dışında) veritabanından tema ismini aynı yapıp ayarları saklayabilirsiniz.edit: mesajları okumadan yazdım cevap verilmiş sanırım zaten.
Güncel derken ? En son sürümü mü şu an benim kullandığım Sahifa bilmiyorum açıkçası. Son sürüm değil ise bir sorun mu teşkil eder ?