zxyxyz adlı üyeden alıntı

Cevap için teşekkür ederim.

- Sence sitemin yavaş olmasının sebebi nedir? Sunucudan mı kaynaklı?
- Kas yapmak için sporun spor salonunda yapılması gerektiğini düşünüyorum ve bu konuda daha fazla bilgi sahibiyim. Parklarda da video çekerim muhakkak ama spor salonu ağırlıklı olur youtube kanalım.
- Sitem zaten 3 aylık. 83 tane içerik var. Yavaştan backlink almaya başlayabilirim bence. Ama paravan siteler için diyorsan zaten onlardan 3-4 ay sonra backlink almayı düşünüyorum. Planım paravan sitelere haftada 2 yazı eklemek.
- Facebook reklam ve twitter reklam hakkında biraz daha bilgi verebilir misiniz? Nasıl oluyor ve benim için ne kadara mal olur?


- Sunucundan da olabilir temanda da olabilir veya açık bir kod vardır çok cpu yiyip ağırlaştırıyor ya da herhangi bir eklenti yavaşlatıyor.Yardımcı olurum bu konuda seve seve size
- Spor salonları fazla fiyat vermez diye düşünüyorum en az aylık 200 tl'den başlar yani hd kamera v.b. malzemelerde lazım
- Sosyal medyadan bahsettiğim mesale benim twitter 50 bin takipçim var hepsi de gerçek takipçim şimdi diyelim bu hesaptan sizi twitterin sayfasını veya internet sitenizin reklamını yaptığımı düşünün ne kadar hit gelir dimi ? en az 8 bin rahat gelir.