riko
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Kesinlikle facebook'a detaylı bir reklam ver. Youtube video reklamı düşün.
Reel reklam örneği vereyim;
Bursa'da arabanın arkasına bilboard gibi tekerlekli bir şey yapmışlar. Tabi göz alıcı bir şekilde. Bir haber sitesi reklamı. Tüm şehri gezip reklamı yapıyor.
Para baskılı broşür tarzı şeyler yapıp yere at. Katlanmış bir para gibi. Açınca sitenin reklamı çıksın mesela. Hatta bu kadar paraya sitemizden şunları alabilirsiniz vb. şeyler yazın.
Bunun dışında facebook,ınstagram hesaplarını kesinlikle aç ve güncel olarak kullan. Kadınlar bayılır böyle şeylere.
Uykuluyum devrik yazmış olabilirim. Bağışlayın. Ayrıca bende ithalat yapıp ürün satmak istiyorum. Bu konu hakkında bana yardımcı olacak arkadaşlar olursa sevinirim. İyi geceler dilerim..
KAS
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
i** K**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
İşi ehline teslim edin ;) Bu işi yapan ajanslar, freelance danışmanlar var. 2000 TL reklam bütçeniz varsa %10'unu danışmana verin o size 1800 liranızla nasıl ve ne yapmanız gerektiğini size planlasın sonra da uygulasın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
programcı
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam forumları unutun. Hedef kitlenizi belirleyin öncelikle 20-25 arası bayanlar arıyorum ankarada yaşayan. Bunarın takıldığı yerler nerelerse oraya verin. Birde 1,2 bin tl ismini duyurmak imkansız.
cmyuksel
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
hocam profesyonel bir seo desteği alın bunu adwords le destekleyin zaten 2 ayda tanınırsınız.
ama bunu ne kadar tecrübeli insanlara yaptırırsanız o kadar az maliyet ile daha çok işlem yaptırırsınız