lostyazilim
tr.link

Hosting değişiklinğinden sonra yaşanan sıkıntılar!

11 Mesajlar 1.064 Okunma
lstbozum
tr.link

oaskan oaskan İyi yaşa! Kullanıcı
  • Üyelik 31.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Filozof
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad Ö** A**
  • Mesajlar 380
  • Beğeniler 87 / 32
  • Ticaret 8, (%100)
daha hızlı bir yapıya sahip olabilmek için hosting değiştirdim. ancak bazı sorunlar yaşıyorum. yardımcı olabilirseniz sevinirim.

1. "Internal Server Error"

özellikle yeni metinler ekleyip taslak olarak kaydetmek istediğimde yada yazıyı yayınlamak istediğimde bu hatayı alıyorum.

bir çok sitede çözüm yolları var ama geneli .htaccess dosyasının silinmesi yönünde. siteyi kaldırıp çöpe atmak demek oluyor bu en azından ben okuduklarımdan öyle anladım.

2. wp panel ağırlaştı.

site hızım 1.9 sn ortalamadan host değiştikten sonra 0,30 sn lere düştü. ancak bunu ben yaşayamıyorum. wp panel o kadar ağırlaştı ki 1 nolu hatayı almamda zaman aşımı olup olmadığını düşünmeye başladım. eğer sunucu zaman aşımı yaşıyorsam bunu nasıl çözebilirim.

3. sorunları çözemezsem wp + tema yı tekrar 0 dan kurmayı düşünüyorum. ancak şu an ki verileri eksiksiz aktarabilirmiyim bilmiyorum.

yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

wmaraci
reklam

eryilmazz eryilmazz Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 31.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** E**
  • Mesajlar 104
  • Beğeniler 80 / 13
  • Ticaret 0, (%0)
ftp den wp-content yedeği ve xml yedeği alın sonra baştan kurun wp yi hocam , hosting firmanız nedir ?

Korkmaz Korkmaz cagdaskorkmaz Kullanıcı
  • Üyelik 03.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 3536
  • Beğeniler 253 / 1236
  • Ticaret 8, (%100)

eryılmaz adlı üyeden alıntı

ftp den wp-content yedeği ve xml yedeği alın sonra baştan kurun wp yi hocam , hosting firmanız nedir ?

Öyle yapınca tam bir facia olur. Adamı yanlış bilgilendirme. PHPMy Adminden yedek al. Sonra wp-content den yedekleri al. Öyle at yeniwordpresse. Yoksa başın fena ağrır. Hiç geri dönüşü olmaz.

cagdaskorkmaz.com.tr

oguz10 oguz10 www.akvaryumbaliklari.org Kullanıcı
  • Üyelik 29.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek tekniker
  • Konum Kastamonu
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 183
  • Beğeniler 12 / 36
  • Ticaret 3, (%100)
benim yeni yeni aldığım hosting firmam taşımıştı sıkıntı olmadı ama "Internal Server Error" hatası için kalıcı bağlantıları güncelle dene olmassa hala varsa .htaccess de sıkıntı var demektir onu iptal yada düzenle

www.kastamonugezgini.com | www.ozkaharita.com | Yekta Balık Üretim - Youtube - http://bit.ly/2knWXWR
wmaraci
wmaraci

serdar01 serdar01 Akıl+Bilim+Eğitim Kullanıcı
  • Üyelik 27.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Eğitim
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 839
  • Beğeniler 323 / 116
  • Ticaret 0, (%0)
Bende hosting firmamı değiştirmeyi düşünüyordum. Böyle sorunlar olabileceğini bilmiyordum doğrusu. Bu arada hangi firmaya geçtiniz ?

• Üyelik 29.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek tekniker
  • Konum Kastamonu
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 183
  • Beğeniler 12 / 36
  • Ticaret 3, (%100)
Kebirhost inanılmaz yardımcı oldular akşam 11 de bile mesajlaştık. Zaten ilk çalıştığım firmaydı yine geri dönüş yaptım.

www.kastamonugezgini.com | www.ozkaharita.com | Yekta Balık Üretim - Youtube - http://bit.ly/2knWXWR

eryilmazz eryilmazz Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 31.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** E**
  • Mesajlar 104
  • Beğeniler 80 / 13
  • Ticaret 0, (%0)

Oyun Editoru adlı üyeden alıntı

Öyle yapınca tam bir facia olur. Adamı yanlış bilgilendirme. PHPMy Adminden yedek al. Sonra wp-content den yedekleri al. Öyle at yeniwordpresse. Yoksa başın fena ağrır. Hiç geri dönüşü olmaz.

cPanelden tam yedeği de alsın o halde !

cihaneken cihaneken Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Elektrik Teknisyeni
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad C** E**
  • Mesajlar 3508
  • Beğeniler 488 / 1190
  • Ticaret 1, (%100)
Hocam bu tür hataların geneli .htaccess den kaynaklanıyor fakat farklı bir durumda olabilir, dosya izinleri vs. fakat size önerim .htaccess dosyanızı bilgisayarınıza yedekledikten sonra içerisindeki kodları tek tek denemeniz ve hangi kodun hata verdiğini bulmanızdır. Yada ilk başta yedek aldıktan sonra htaccess dosyasını silerek kalıcı bağlantı yapısını güncelleyip sorun olup olmadığına bakın. Yok eğer sorun devam ediyor ise htaccess kaynaklı olup olmadığını öğrenmiş olur ona göre yeni bir yol izlersin.

Korkmaz Korkmaz cagdaskorkmaz Kullanıcı
  • Üyelik 03.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 3536
  • Beğeniler 253 / 1236
  • Ticaret 8, (%100)

eryılmaz adlı üyeden alıntı

cPanelden tam yedeği de alsın o halde !

Ya dostum tartışmamı istiyorsun. XML dosyası resimler nerden çekicek. Tamamını yedeklemez. Sadece içerik ve belli bir takım ayarları yedekler.

Sen bunu yaptırıp adım worpressini sildirisen hiç birşeyi kurtaramaz. Ben yaşadım Phpmyadmin ve upload klosörü yetiyor.
eryilmazz

kişi bu mesajı beğendi.

cagdaskorkmaz.com.tr

• Üyelik 29.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek tekniker
  • Konum Kastamonu
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 183
  • Beğeniler 12 / 36
  • Ticaret 3, (%100)
hosting şirketi benden sadece tam cpanel yedeğini istedi. Bende sadece nameserver yönlendirdim. Hosting şirketlerinin yardımcı olması lazım !

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 6 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 6 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al