-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Filozof
-
-
Ad Soyad
Ö** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
daha hızlı bir yapıya sahip olabilmek için hosting değiştirdim. ancak bazı sorunlar yaşıyorum. yardımcı olabilirseniz sevinirim.
1. "Internal Server Error"
özellikle yeni metinler ekleyip taslak olarak kaydetmek istediğimde yada yazıyı yayınlamak istediğimde bu hatayı alıyorum.
bir çok sitede çözüm yolları var ama geneli .htaccess dosyasının silinmesi yönünde. siteyi kaldırıp çöpe atmak demek oluyor bu en azından ben okuduklarımdan öyle anladım.
2. wp panel ağırlaştı.
site hızım 1.9 sn ortalamadan host değiştikten sonra 0,30 sn lere düştü. ancak bunu ben yaşayamıyorum. wp panel o kadar ağırlaştı ki 1 nolu hatayı almamda zaman aşımı olup olmadığını düşünmeye başladım. eğer sunucu zaman aşımı yaşıyorsam bunu nasıl çözebilirim.
3. sorunları çözemezsem wp + tema yı tekrar 0 dan kurmayı düşünüyorum. ancak şu an ki verileri eksiksiz aktarabilirmiyim bilmiyorum.
yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
eryilmazz
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ftp den wp-content yedeği ve xml yedeği alın sonra baştan kurun wp yi hocam , hosting firmanız nedir ?
oguz10
www.akvaryumbaliklari.org
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
benim yeni yeni aldığım hosting firmam taşımıştı sıkıntı olmadı ama "Internal Server Error" hatası için kalıcı bağlantıları güncelle dene olmassa hala varsa .htaccess de sıkıntı var demektir onu iptal yada düzenle
www.kastamonugezgini.com | www.ozkaharita.com | Yekta Balık Üretim - Youtube - http://bit.ly/2knWXWR
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Eğitim
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bende hosting firmamı değiştirmeyi düşünüyordum. Böyle sorunlar olabileceğini bilmiyordum doğrusu. Bu arada hangi firmaya geçtiniz ?
oguz10
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Kebirhost inanılmaz yardımcı oldular akşam 11 de bile mesajlaştık. Zaten ilk çalıştığım firmaydı yine geri dönüş yaptım.
www.kastamonugezgini.com | www.ozkaharita.com | Yekta Balık Üretim - Youtube - http://bit.ly/2knWXWR
cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam bu tür hataların geneli .htaccess den kaynaklanıyor fakat farklı bir durumda olabilir, dosya izinleri vs. fakat size önerim .htaccess dosyanızı bilgisayarınıza yedekledikten sonra içerisindeki kodları tek tek denemeniz ve hangi kodun hata verdiğini bulmanızdır. Yada ilk başta yedek aldıktan sonra htaccess dosyasını silerek kalıcı bağlantı yapısını güncelleyip sorun olup olmadığına bakın. Yok eğer sorun devam ediyor ise htaccess kaynaklı olup olmadığını öğrenmiş olur ona göre yeni bir yol izlersin.
oguz10
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
hosting şirketi benden sadece tam cpanel yedeğini istedi. Bende sadece nameserver yönlendirdim. Hosting şirketlerinin yardımcı olması lazım !