lostyazilim

Aktivasyonu yapılmayan premium tema?

12 Mesajlar 2.568 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

temp542 temp542 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 384
  • Beğeniler 10 / 18
  • Ticaret 6, (%100)
Bu linktedeki wordpressi deneme öğrenme için açmıştım. Ve uygun bir tema bulup yükledim. Ve temanın premium (ücretli) olduğunu öğrendim. Şuan bir sorun yok temada yani herşeyi yapabiliyorum. Ama üstde bildirim olarak;

şeklinde benden Aktivasyon istiyor. Yaklaşık 1 aydır bildirim orda (bi ara vermiştim). Ben bunu aktivasyon kodunu girmesem bi sıkıntı olur mu ilerde ? :confused:

Umarım anlatabilmişimdir :) Şimdiden teşekkürler.

wmaraci
reklam

sosyalmedya sosyalmedya Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 18.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Front End Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 219
  • Beğeniler 28 / 66
  • Ticaret 0, (%0)
Ücretli bir tema olduğu için geliştiricinin sağladığı yeni güncellemeleri yapamazsınız.Kısa vadede bir sorun çıkmasa da uzun vadede güncellikle ilgili sorun çıkacaktır.

Bunun yanında hukuksal açıdan ne kadar yaptırımı var bilmiyorum ama ahlaki açıdan ücretli temaları bedava kullanmayın lütfen.

• Üyelik 03.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 384
  • Beğeniler 10 / 18
  • Ticaret 6, (%100)

sosyalmedya adlı üyeden alıntı

Ücretli bir tema olduğu için geliştiricinin sağladığı yeni güncellemeleri yapamazsınız.Kısa vadede bir sorun çıkmasa da uzun vadede güncellikle ilgili sorun çıkacaktır.

Bunun yanında hukuksal açıdan ne kadar yaptırımı var bilmiyorum ama ahlaki açıdan ücretli temaları bedava kullanmayın lütfen.

Bende sonradan öğrendim zaten. Başka uygun tema bulamadım ki bu gözüme çarptı bu da ücretli tema çıktı :( (blogger'daki sitemdeki temaya benzer birşey arıyorum)

Blacksheep Blacksheep .NET Developer Kullanıcı
  • Üyelik 20.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 2074
  • Beğeniler 60 / 532
  • Ticaret 10, (%100)
Merhabalar kulandığınız tema premium tema yani öyle heryerde aktivasyon kodu bulamazsınız.Bir bilgisayar uygulaması gibi seriali her yerde gezmiyor domain adına kayıt oluyor vs.Yani şu durumda yaptığınız şey yasak olan bir şey şimdi sorun olmasa bile ilerleyen dönemlerde sorun çıkartacaktır.Ancak Nulled kullanmaya devam edecekseniz de önermemekle birlikte yayınlanan son güncellemeleri üçüncü parti sitelerden indirim tema klasörü üzerine yazdırabilirsiniz.

Fizello - Inspired by Colors
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 03.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 384
  • Beğeniler 10 / 18
  • Ticaret 6, (%100)

Blacksheep adlı üyeden alıntı

Merhabalar kulandığınız tema premium tema yani öyle heryerde aktivasyon kodu bulamazsınız.Bir bilgisayar uygulaması gibi seriali her yerde gezmiyor domain adına kayıt oluyor vs.Yani şu durumda yaptığınız şey yasak olan bir şey şimdi sorun olmasa bile ilerleyen dönemlerde sorun çıkartacaktır.Ancak Nulled kullanmaya devam edecekseniz de önermemekle birlikte yayınlanan son güncellemeleri üçüncü parti sitelerden indirim tema klasörü üzerine yazdırabilirsiniz.

Tek bu var zaten başka zaten internet de. Öyle de bir çok güvenlik açıkları ortaya çıkar. En iyisi kullanmamak. Uygun tema nerden bulabilirim ?

Blacksheep Blacksheep .NET Developer Kullanıcı
  • Üyelik 20.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 2074
  • Beğeniler 60 / 532
  • Ticaret 10, (%100)
Yine ek olarak güvenli bir tema kullanmak istiyorsanız Premium tema geliştiricilerin ücretsiz olarak yayınladığı temalar bulunmakta bunları kullanabilirisiniz üretici web sitesi harici indiridiğiniz temaların kodlarına göz gezdirmeyide unutmamanızı tavsiye eder iyi çalışmalar dilerim.

Fizello - Inspired by Colors

• Üyelik 03.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 384
  • Beğeniler 10 / 18
  • Ticaret 6, (%100)

Blacksheep adlı üyeden alıntı

Yine ek olarak güvenli bir tema kullanmak istiyorsanız Premium tema geliştiricilerin ücretsiz olarak yayınladığı temalar bulunmakta bunları kullanabilirisiniz üretici web sitesi harici indiridiğiniz temaların kodlarına göz gezdirmeyide unutmamanızı tavsiye eder iyi çalışmalar dilerim.

Wordpress'de yeniyim daha. Blogger'dan WP'ye geçemeyi düşünüyorum. Peki o temaları nereden bulabilirim ?

cihaneken cihaneken Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Elektrik Teknisyeni
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad C** E**
  • Mesajlar 3510
  • Beğeniler 488 / 1190
  • Ticaret 1, (%100)

temp542 adlı üyeden alıntı

Wordpress'de yeniyim daha. Blogger'dan WP'ye geçemeyi düşünüyorum. Peki o temaları nereden bulabilirim ?

http://www.lovelytemplates.com/wordpress-themes

sosyalmedya sosyalmedya Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 18.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Front End Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 219
  • Beğeniler 28 / 66
  • Ticaret 0, (%0)
ücretli temalar için themeforest.net yada
tek ücretle bütün temalara sahip olmak istersen külüp üyeliği sunan bu wordpress tema geliştiricileri listesi işini görecektir.Bunlardan bazıları ücretsiz temada sunuyor.

• Üyelik 03.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 384
  • Beğeniler 10 / 18
  • Ticaret 6, (%100)

sosyalmedya adlı üyeden alıntı

ücretli temalar için themeforest.net yada
tek ücretle bütün temalara sahip olmak istersen külüp üyeliği sunan bu wordpress tema geliştiricileri listesi işini görecektir.Bunlardan bazıları ücretsiz temada sunuyor.

Eyvallah :)

wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al