-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Seo uzmanı,webmaster, Pc Tech.
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar sizlere bir Türk network marketing firmasından bahsetmek istiyorum. incir.com . incir.com firması %100 Türk girişimidir. Güçlü yatırımcı ortakları bulunmaktadır. (Bu ortaklar da Türk). Biliyorsunuz yıllarca avon, oriflame, amway gibi yabancı firmalarla paralarımız hep yurtdışına kaçtı. Ve artık incir.com sahnede. Beni en çok etkileyen yönü işte bu. incirle tanışmam çok tesadüfi bir şekilde oldu. Normalde ben network marketing sektörünü pek fazla tanıyan biri değildim. Herbalife, amway, oriflame gibi firmaları duyuyordum ama hiç içerik bilgisine sahip değildim. Kendime ait alışveriş sitesi açmak için bir firma ararken dropshipping yapan ismi lazım olmayan bir firma ile tanıştım. Neyi düğü belirsiz bir firma olduğunu anlayınca hemen iade edip paramı geri aldım. Bu esnada forumda kurtarıcım olan sponsorumla tanıştım. Bana farklı bir platformun olduğunu ve daha iyi olduğunu bahsetti. İşi dinlemeden dahil olmuştum :) Bu firma incir.com idi. Daha evvel girdiğim gibi sadece dropshipping yapan bir firma sanmıştım inciri. Ama bu icebergin sadece görünen kısmıymış. Birde görünmeyen kısmında çok daha muhteşem birşeyler saklıymış. Sunumu izledikten sonra çok doğru bir karar verdiğime kesin ve net emin oldum. Çünkü bu firmada hem eğitim vardı. Hemde eticaret. Ve üstüne üstlük yalnız değildim. Bana destek olan bir sponsorum vardı. Sürekli arayabileceğim bir arkadaş. Sürekli destek ve motivasyon veren biri. Düşünüyorumda acaba salt dropshipping olan firmada kalsaydım ben kime ne sorucaktım nasıl satış yapacaktım. Eticaret hevesim kursağımda kalacağı gibi bu işin ne denli zor olduğunu düşünüp bir daha asla bu tür bi işe girişmem diye karar alacaktım belkide. Neyse ki incirle ile tanıştım ve çok şükür böyle olmadı. Şu an 5 ay geçti ve ben bu firmada hala mutluyum. Kazanacağımı biliyorum. Buna eminim. 18 kişilik bir ekibe sahibim. Çok güzel bir aile olduk. Dayanışma içerisinde eticaret yapıyor ve para kazanıyoruz. (Network Marketing kısmı tamamen kişiye bağlı olarak opsiyoneldir. Yani kişi isterse yeni alt bayi eklemeksizin de kazanç elde edebilir.) İşte böyle arkadaşlar. Daha detaylı bilgi almak isteyen arkadaşlar benimle pm yoluyla iletişime geçebilirler.
1 kişi bu mesajı beğendi.