bu işe benzer bır işe gırmış kendısı hoca bana da soylemıştı ben yok dedım geçen face sayfasında bunla ılgılı bışey paylaşmış bende enışte senın yapığın satış 1 domaın 3 yıllık 60 tl hostıng maksımum yıllık 100 tl 3 yıllık 300 tl sadece bunu satıyon yazdım bnm yaptım yorumu sılıp ozelden benim konuma yazma dıye msj atmış işin açıkcası hadı o bılmıyor aynı köyümün ben emsalım bır kız beraber endusrı meslekte okuduk ben sağlık problemlerım yuzunden 2008 de bırakmak zorunda kaldım bu kız anadolu bolumunu bıtırmıştı nasıl oluyosa bu mega hosldıngın kapanına gırmış aklım almıyor ben duz o anadolu bılgısayar bolumunu okudu +o unıverstede bıtırdı ben hala lıseyı bıtıremedım bu yıl tekrar başladım aklım gerçekten almıyor ama bıldım bışey varsa bızım mesleğın onunu uzun vadede kestığı veya tıkadığıdır cunkı yarın bu domaın sattıkları adamlar sıte yapmak zorun da kaldıklarında işe soğuk bakacaklar ozenerek yazmadım anlayan anladı ben bır adam sana sıteyı 300tl(bu rakam gorecelı) teslım ederım + gelırlı sıte olur desem bıle bu adam geçmışte yedığı darbe yuzunden bu işlere soğuk bakacak helekı yaş olarak bırazda orta yaşlardaysa tamam işte bu uzun vadelı sektore darbe vurmak anlamına gelıyor ve buna web masterlar olarak bır çare bulmamız gerekıyor.
turçe kotu fakat benım bu yazdıklarımı detaylandırıp guzel bır yazıyla sabıtlemek lazım kendımı onemsedımden demıyorum yarın bırı bu şirket hakkında yorum ararken konu googlede çıkar ve okunan yazıdan kışı kendını ona gore ayar verır.
SEKTÖRE DARBEDİR BU EMİN OLABİLİRSİNİZ
Ek Olarak: Sektöre darbedir bu emin olabilirsiniz
web masterlar buna karşı onlem alalım(savaşalım) *** bır konudan alıntıdır.
Çevremde bu işi yapan bir kaç kişi var bana anlattılar anlattılar ancak bir domain + host + wordpress kurulumunun ( tasarım dahi yok ) 750 tl edeceğine beni bir türlü ikna edemediler. Onlara göre liderleri bana göre elebaşları olan adamı getirdiler sistemin tamamen saçmalık olduğunu gözü önünde yeni bir domain reg ederek yeni bir host alarak ve wordpress kurarak 750 liraya sattıkları sistemi 20 liraya mal ettiğimde böyle olmaz bu işler deyip çekti gitti. Sistemin asıl amacı web sitesi satmak değil alt üye bulmak yani sen xxx miktar verip birinin alt üyesi oluyorsun sende kendin gibi x sayıda alt üye bulup onlardan xxx lira alıyorsun firmada sana komisyon veriyor hayali işlem olmasın diyede sana bir tane domain ile host veriyor arada sırada ufak tefek web işi çıkarsada wp + tema kurup saçma sapan şekilde editleyip fahiş fiyatlara ( verdikleri hizmete göre fahiş ) satıyorlar. Tamamen **************lık diyecemde şimdi biri çıkar hukuken haksızsın firma sana dava açar vs. der Bence uzak dur