-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Merhaba sevgili dostlar, bu alan adını ben alıp kullancaktım fakat kısmet olmadı. Bence çok iyi aranma hacmi var, siz de araştırın dilerseniz. Bütün uzantıları da doludur, bu arada nic.tr içeriğe karışmıyor bunu da bilginize sunarım. Şimdiden "script.gen.tr" alan adını alana hayırlı olsun diyorum.
kişisel bloğ • tevfik.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Alınmış.
Ek Olarak: Özür dilerim, henüz daha düşmemiş sanırım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Yok İsmail düşecek alan adları listesinde, bence hızlı olan alsın :) Genelde açtığım zaman yine alınıyor alan adı da takipte kalsınlar yine de nic.tr de 15 lira bu arada alan adları.
Adamlarında içesine reklamlarını yaptım.
kalpsiz02
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
tekstil
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
bence boşuna alıcaksınız. araştırdım nic.tr de adam tamamen kendi sorumluluğu altına almış. düşsede kayıt olsada adam geri alma şansı var.. adam ilk sahibi olduğu için geri alır. benim arkadaşımınkide vardı aynı olay başına geldi
Link
WM Aracı
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Seo Danışmanı
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
bu süper alan adını kaçırma sen al hemen
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Umarım alırsınız, hadi hayırlısı :)
kalpsiz02 adlı üyeden alıntı
bence boşuna alıcaksınız. araştırdım nic.tr de adam tamamen kendi sorumluluğu altına almış. düşsede kayıt olsada adam geri alma şansı var.. adam ilk sahibi olduğu için geri alır. benim arkadaşımınkide vardı aynı olay başına geldi
Şimdi alan adı düşse ben alamam mı? Sayın hocam bende .tr uzantılar var ki .gen.tr uzantısından bahsediyoruz. Tamam dersiniz .com.tr de böyle bir şey olmaz marka tescil yaptırmıştır onda bir nebze inanabilirim. Ki onda da markanızı sunduğunuzda domain düşmüş ise siz alabiliyorsunuz. Yani kısacası şu an alan adı düştüğünde dileyen istediği gibi alabilir, alacak kişiye de hayırlı olsun diyelim.
Ben kredi limitini tamamladım bu ay sizlerin yararlanmasını istedim. Bir başkası alacağına, buradan birisinin alacağını istedim.
lnx
kimya tek.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
kimya tek.
-
-
Ad Soyad
Ç** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
ScriptsTR.Com İçin düşünen var ise benimle irtibata geçebilirler kullanmadığım domain