vhisne adlı üyeden alıntı





Özür dileyerek yorumlamak isterim sizin durumunuzuda hocam.
Google samimiyete gerçekten önem vermekte siz tam google'ın istediğini yapmışsınız. Anladığım kadarıyla sitenizi açtıktan sonra ne webmasters'a eklemişsiniz nede sayaç eklemişsiniz. Bunu film sitesi açarak test ettik birinde tamamen seoya önem verdik diğerini normal bir internet kullanıcısı gibi baştan savma kullandık google site hızı notu 57'lerdeydi düşünün :) 2 ay sonra seo çalışması yaptığımız sitenin hiti 10k olamamışken diğer sitemizin hiti 15k yı geçmişti. Böyle olmuş olabilir sizin siteniz içinde. Birde google yeni ve taze içeriğe her zaman değer verir. Bahsettiğiniz kelimelerde tamamen farklı bir içerikle giriş yaptıysanız bu sıralamalarda öncelik tanıyacaktır size.

Ve ufak bi tavsiyede bulunmak isterim. Herkes makale vs alırken yada yazarken %100 imla kurallarına uygun olmaya çalışıyor. Bu hatayı yapmayın birkaç yazım yanlışından zarar değil yarar gelir özgün olun yazım yanlışı yapın samimiyetinize google inansın :)

Aynen dediğiniz gibi oldu ve şunu farkettım bunu sizde vurgulamışşınız google doğallıgı sevıyor. Bunuda farkettim. Şuan Butun Sitelerımde Tamamen doğal olanları yazıyorum ve emin olun imleme vb. yapmadan siteler sıralamalarda ilk 20 site arasına giriyor çoğu zaman.
Doğal derken Bazı arkadaşlar bunu yanlış yorumlayabilir.
Örnek verim A filmi ile ilgili konu açaçam o filmi izlemediysem bile filmin açıklamasına fragmandan izlediğim kadarıyla diye başlıyorum öyle kelime kuralı imla kuralı artık eskisi gibi dikkat etmiyorum.