isousluer adlı üyeden alıntı

Kesinlikle katılıyorum. Bu forumda 2011'den beri ne tartışmalara girdik. Ne hakaretler edildi, ne küfürler edildi şahsımıza. Bırakıp gittik mi? Hayır.

Ayrıca diğer konuda siz arkadaşın sadece Chrome'da sayfa gezerek o sıralara geldiğine inanıyor musunuz? Siteye alınan backlinkleri analiz etmeniz yeterli o sıraya nasıl geldiğini anlamak için. Site içi optimizasyonu da iyi olunca böyle olmuş. Allah aşkına Chrome ile siteyi gezerek seo yapan kaç kişi gördünüz siz? Diğer konu gibi bu da boş bir konu olmuş. Araştırılıp edilmeden açılmış bir konu.

Hocam Konuyu baştan okumanızı tavsiye ederim.Keza

Bahsedilen konu şudur.Bundan 10 ay öncesinde birinin web sayfasına seo yaparak ilk sayfaya gelmek istediğini kanıtma çabasıdır.Ancak konusu baltalanarak o arkadaş üyeliğini kapatıp gitmiştir.

Bu konuyu açan arkadaşımızda o kişinin söylediklerini gerçekleştirdiği,ve 10 ay sonrasında bile google da birçok anahtar kelimede ilk sayfada olduğunu
gördüğü ve bunu nasıl başarmış olabileceğini tartışmak içindir......

EVET OKUYORSUNUZ AMA BİRAZ ANLAYARAK OKUYUN...

Ek olarak anlayamadığınız bir konuyu ben size alt yazı geçeyim...

Chromda sayfa gezerek ön sıralara çıkılabileceğini anlatmıyor........Arkadaş birşeyler paylaşmak isterken chrome yerine crom yazmasından dolayı laf ve aşşalayıcı şekilde davranıldığından bahsediyor...Başka anlamadığınız nokta varsa ben anlatayım...