Biraz da güvenle alakalı, mesela ".com" site görünce sıkıntı yok ama ".biz", ".tk" bu sitelere girerken bir şüpheyle giriyorum. Acaba virüs içerir mi, illegal birşey mi var diye ?
Ek Olarak: Biraz da güvenle alakalı, mesela ".com" site görünce sıkıntı yok ama ".biz", ".tk" bu sitelere girerken bir şüpheyle giriyorum. Acaba virüs içerir mi, illegal birşey mi var diye ?
Ek Olarak: Biraz da güvenle alakalı, mesela ".com" site görünce sıkıntı yok ama ".biz", ".tk" bu sitelere girerken bir şüpheyle giriyorum. Acaba virüs içerir mi, illegal birşey mi var diye ?
Şuan tam tersi bir durum var ama, hem .com tercih edildi .net tercih edildi doğal olarak şuan piyasada milyonlarca çöp site var .com .net farketmiyor.
Elimde domain ile ilgili 100k icerik var. Ama domain uzantisi .biz. acaba alsam .biz domain uzantisinin dezavantajlari ne olur. Fikir verirseniz sevinirim . Com net org gibi populer uzantilar dolu.
.biz tabiki kullanıcılar tarafından pek bilinmiyor fakat sen işini iyi yaptıktan sonra uzantı hikaye bana göre. Piyasada öyle firma ve projeler var .im .co vs. hem birazda ilgi çekmek iyidir, hep .com nereye kadar.