Arkadaşlar bundan bir kaç ay öncesine kadar sayfa birleştirme biraz ugraştırıcıydı..Yok sayfaların isimlerini aynı yapıcan ki birleştirme yapılsın gibi durumlar vardı..Ama Yeni Sisteme göre bunlara hiç gerek yok hem birleştirmenin sınırıda yok. Sayfanız kaç bin Kişi olursa olsun hemen birleşiyor..Ben son 2 günde kaç binlik sayfaları birleştirdim çok başarılı bişey..
Anlatım
Önce Facebook Sayfanıza girip Sağ üst Köşeden Sayfayı Düzenleye giriyoruz
SOnra Karşımıza Çıkan Sol taraftaki Listeden "Kaynaklar"ı seçiyoruz..kaynaklarda Sayfa geliştir var 2.sırada "Mükerrer Sayfaları Birleştir" sekmesine tıklıyoruz.
ona tıklayarak bende oldugu gibi eğer sizde de facebook sayfaları varsa Liste Çıkıcaktır...Alt Resimde ki gibi
Hangi Sayfanızı birleştirmek İstiyorsanız...İşaretleyip "Marge Pages" butonuna tıklayın...
Sonra Karşınıza Sayfaları birleştirmek istediğinizden emin misiniz Uyarısı Çıkıcaktır. O uyarının içerisinde seçmiş oldugunuz Sayfayıda görüceksiniz..Sayfaları Birleştir butonuna tıkladınızda sayfalar birleşicektir..
Son oLarak ise Sayfalar birleştirilirken hata Oluştu Diye bir Uyarı Alırsanız Bilin ki Sayfanız Birleşmiştir..
Başarılar...