BRKNCPN
ucakteknolojisi.org
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
Aynı soruyu buradada yöneltmeliyim, ilk öncelikle benim aklımda bayanlara özgü Kadın, Moda, Sağlık, Püf noktalar gibi bir blog açmaktı.
Ama birden aklıma güzel domain bulunca Andoid- Apk Bilgi Paylaşım bloğu göz dağı verdi :rolleyes:
Hangisi iyidir? Hangisinde istediğime ulaşmam daha kolay olur? İçerikler makaleciler tarafından hep özgün olarak yazıdırılıcaktır tema premium alıcam her ne açarsam açayım ve Wordpress optimizasyonu, reklam yerleşimlerini herşeyi ayarlatıcam bunu göze alarakta yorum yapabilirsiniz :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Yardım
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Apk uygulama sitesi için, her uygulamayı telefonunuza indirip kuracaksınız, ve şifresini kıracaksınız, veya kırılmış bulacaksınız, hosting alanına yükleyeceksiniz, eğer bunları yapmazsanız tercih edilmezsiniz. Makale yazmakla olay bitmiyor. Eğer download sitesi yapıyorsanız, kullanıcıya birşeyler vermelisiniz.
Ancak kadın mode güzellik sitesinde böyle bir durum yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Yardım
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Usta sitene bir içerik ekliceksin, makalesi seosu, görseli, dosyası, uzantısı, indirmesi
sen bilirsin..
Hevesini kırmak gibi olmasın ama, başka bişiler bul bence.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Yardım
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Bak usta açık konuşacağım.
Apk = android platformunda uygulamaların uzantısı
Android telefon kullanan kullanıcıların % 80 i telefondan ve teknolojiden fazla anlamaz ve uygulamaları genelde marketten indirir. Eğer çok istiyorsa gidip internet cafeye 5 lira verip, istediği uygulamayı attırır.
Geriye kalan % 20 lik kısım ise, teknolojiden iyi anlar, bu yüzden android kullanır, ve apk ın ne olduğunu senden benden iyi bilir, e bunları bilen kişiler, internet sitelerinde google reklamının ne olduğunuda az çok bilir, tıklamaz, bakar geçer..
% oranları semboliktir..
benim düşüncem böyle..
yinede sen bilinn :)